Nektek, hogy tetszenek a blézerek?
Sokat gondolkoztam rajta,hogy vegyek-e. Most egy pár hónapja nagyon megtetszettek, de inkább az ilyen szinesek, ti hogy vagytok ezzel? inkább a színesebbeket vagy a fekete-fehéret szeretitek jobban?
melyik a jobb?
1, [link]
2,
melyik a jobb? valamint hol találok ilyeneket?(bershka,zarába?), és kb hány forintba kerül egy blézer?
nekem 2 van egyiket new yorkerben vettem 5 ezer ft-ért fekete alapon sűrű fehér kockás elég elegáns,meg egy hétköznapit,babarózsazínt vettem tally weijl-be 6 ezer ft-ért,derekán megkötős. Mindkettő imádtam de sokat fogytam így lötyög rajtam már nem hordom..:(
Amúgy a ruhatáradhoz igazítsd hogy milyen színűt veszel!
Szia!
Én nagyon szeretem őket! A sötétebb színűek báli ruhához ill. ünneplőhöz vannak vagy állásinterjúra (sötétkék)
A színes pedig suliba, utcára. Tulajdonkép bármely üzletben találkozol vele. Newyorker, C&A, piac, Skála... stb.
Főleg így tavasszal van nagy keletje!
én odáig vagyok a blézerekért
most lett csináltatva ballagásra, és olyan nagyon jó lett
persze fekete, de nekem a színesek nem tetszenek magamon, persze jól néznek ki
esetleg ha feketét is veszel keress olyat aminek színes a bélése
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!