Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Nektek, hogy tetszenek a...

Nektek, hogy tetszenek a blézerek?

Figyelt kérdés

Sokat gondolkoztam rajta,hogy vegyek-e. Most egy pár hónapja nagyon megtetszettek, de inkább az ilyen szinesek, ti hogy vagytok ezzel? inkább a színesebbeket vagy a fekete-fehéret szeretitek jobban?

melyik a jobb?

1, [link]

2,

[link]

melyik a jobb? valamint hol találok ilyeneket?(bershka,zarába?), és kb hány forintba kerül egy blézer?

2012. máj. 6. 13:31
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:

nekem 2 van egyiket new yorkerben vettem 5 ezer ft-ért fekete alapon sűrű fehér kockás elég elegáns,meg egy hétköznapit,babarózsazínt vettem tally weijl-be 6 ezer ft-ért,derekán megkötős. Mindkettő imádtam de sokat fogytam így lötyög rajtam már nem hordom..:(

Amúgy a ruhatáradhoz igazítsd hogy milyen színűt veszel!

2012. máj. 6. 13:33
 2/13 anonim ***** válasza:

Szia!

Én nagyon szeretem őket! A sötétebb színűek báli ruhához ill. ünneplőhöz vannak vagy állásinterjúra (sötétkék)

A színes pedig suliba, utcára. Tulajdonkép bármely üzletben találkozol vele. Newyorker, C&A, piac, Skála... stb.

Főleg így tavasszal van nagy keletje!

2012. máj. 6. 13:35
 3/13 A kérdező kommentje:
köszi szépen mindkettőtöknek a gyors választ! ment a zöld kéz:)
2012. máj. 6. 13:37
 4/13 anonim ***** válasza:
Nekem az első is nagyon tetszik, meg a második is. Olyan színűt vegyél, ami jobban illik a stílusodhoz, ruháidhoz.
2012. máj. 6. 14:16
 5/13 anonim ***** válasza:
Ezek amiket belinkeltél tetszenek. De vannak olyan otrombák hogy... áááá... Sőt sok csajon láttam ilyen "nagymamisat" ami szintén elég érdekes... De ezek nagyon jók!! :DD
2012. máj. 6. 14:29
 6/13 anonim ***** válasza:

én odáig vagyok a blézerekért

most lett csináltatva ballagásra, és olyan nagyon jó lett

persze fekete, de nekem a színesek nem tetszenek magamon, persze jól néznek ki

esetleg ha feketét is veszel keress olyat aminek színes a bélése

2012. máj. 6. 14:49
 7/13 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszaitokat!:) igen nekem is tetszenek azért ezt a kettőt választottam, mert nem tudok köztük dönteni:) bár a színeshez jobban húz a szivem, mert mégiscsak nyár jön és a szines kicsit divatosabb:)
2012. máj. 6. 15:01
 8/13 anonim ***** válasza:
Én nem szeretem a blézereket, de a narancssárga NAGYON TETSZIK!!! Azt vedd meg! Azt még én is elhordanám, úgyis a színes a divat!!
2012. máj. 6. 15:13
 9/13 A kérdező kommentje:
nem találok sehol ilyet, ezért is tettem fel ezt a kérdést! de köszönöm neked is a válaszod:)ment a zöld kéz!
2012. máj. 6. 15:30
 10/13 anonim ***** válasza:
Nekem mind a kettő nagyon teszik,de szerintem a 2.-at több mindenhez lehetne felvenni!
2012. máj. 6. 15:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!