Miért vesznek föl rövidgatyó alá nejlonharonsyát a srácok?
Az én párom konkrétan azért hordja, mert imádja azt az érzést, amit egy jó harisnya nyújt. Nem arról a 100-200Ft os kreppharisnyáról van szó, ami nagymama feeling(azt én is útálom, és csomó lány is ezért utálja a harisnyát, mert ezt a fajtát értik harisnya alatt), hanem azt a lycrás változatot, ami lágyan szorítja a lábat, teljesen ráfeszül, alig-alig mozdul el a rugalmas lycraszálak miatt, ad egyfajta tartást is a lábnak. Nagyon kényelmes az ilyen fajta harisnya. És ahogy jónéhány nő gondolja szintén kényelmesnek, és jó érzés viselnie ugyanúgy egy pasinak is bejöhet a feeling, csak mivel a legtöbb ember(férfiak és nők is) nem képes ezt tolerálni, ezért csak kevés pasi jut el addig, h saját magán tapasztalja, mert tart attól, h atrocitások érik emiatt. Valahol meg is értem őket, de az embereket nem értem,h miért kell így reagálni.
A nők bármilyen férfi ruhát felvehetnek büntetlenül pl kockásing, boxeralsó otthonra, vagy pl az örök "kedvencem" a rendes pasi nyakkendő, de sorolhatnám... Nyilván nem minden csaj hordja, hanem csak azok, akiknek tetszik, kényelmesnek, praktikusnak találják. Minden szívbaj nélkül mászkálnak jópáran így az utcán, a többség tolerálja ezt(nyilván van aki gáznak tartja csajon a pasi ruhát, de fordítva is igaz, h van aki elfogadja, ha egy pasi pl harisnyában van)a nőknél, akkor sztem a pasiknak is ugyanolyan joguk lenne, h ha fel akar venni vmit a női ruhatárból, nyugodt szívvel tehesse. Annyira nincs már éles határ férfi és női ruha között(pl rózsaszín pólós pasik kockás inges csajszik...stb..), h sztem nem kéne ezen így kiakadni, hanem tolerálni kéne, h nem vagyunk egyformák, ami nekem jó, lehet másnak nem és fordítva. Ha az a srác jól érezte magát rövidnadrágban és nylonhariban és még a bnője is vele volt, akkor nektek ez miért fáj? Ha nem tetszik nem kell odanézni, vagy mittom én, de semmikép nem beoltani, lefikázni kell, hanem elfogadni, h neki így jó vmiért és kész. Pl csomó srác hord tangát, de mivel az nem látszik ki jobb esetben sokan nem is sejtik, h az van egy pasin. Én a magam részéről csaj létemre nem hordok tangát, mert nem szeretem, de attól függetlenül láttam már tangás pasit és semmi féle késztetést nem éreztem arra, h lefikázzam. nyilván itt az volt a baj, h a srácon feltűnő volt a harisnya, de ha pl hosszú nadrágban van, akkor már megint más a helyzet, valszeg senkinek fel nem tűnik a harisnyája. A párom is kb 4éve hord harisnyát, mert bejön neki az az érzés,h a lábán van, viszont esztétikailag nem tud vele megbarátkozni, pedig sztem nem cink(nem szőrös lábra húzza fel!!!) Nyáron pedig térdfixet hord, mert jobban szereti, mint a zoknit. Testszínű matt harisnyákat/térdfixeket visel, és sokszor a cipője, és a nadrágja közt simán ki lehetne szúrni, h nem mezítláb van, hanem az vmilyen nylon a lábán. És ha hiszitek, ha nem, a 4 év alatt eddig senki sem vette észre, h ilyeneket visel a Kedves. Engem egyáltalán nem zavar, sőt általában a 2páras térdfixeket be is felezem vele.
Én részemről ennyit tok írni a kérdésre, az én pasim az érzés miatt vesz fel nylon harisnyát, mondjuk nem rövidnaci alá, de lehet h a fent említett srác más miatt vette fel, úgyhogy sztem nem lehet általánosítani, h ki miért veszi fel, de az talán minden esetben igaz, h nem azért veszik fel, h kínozzák magukat, hanem mert vmiért jó nekik... De mivel ez a társadalom szörnyen irígy, egyből el is kezdik oltani, meg leb#zizni, h nehogy már véletlenül jól érezze magát. És ez az igazán gáz, nem az, h nylonharisnya van egy pasin!!!
Én is szeretek harisnyában lenni, bár inkább a lábfej nélkülit szeretem. De én csak nadrág alatt hordom, rövidnadrággal nem.
Kedves harisnyababee!
A párod mivel szőrteleníti a lábát? Neki nem pattogzik ki a bőre?
Mert én is szeretem a harisnyát pont ugyanezért, mint párod, és én is szőrtelenítem a lábam (is), de nem csak emiatt. Sokkal komfortosabb, ha csupasz, akár van rajtam harisnya, akár nincs. Ilyen jó melegben, harisnya nélkül, csupasz bőrrel, rövidnadrágban is sokkal kellemesebb, ahogy simogatja a szellő. Régebben borotváltam, mostanában epilálom, de sajnos mindig vannak benőtt szőrszálak, amik miatt kipattogzik a bőr. Milyen ötleted van ennek a megoldására?
A másik, hogy milyen fajtájú, márkájú harisnyát ajánlasz, aminek nagyon kellemes az anyaga, de nem nagyon drága. És hány denest érdemes venni? Esetleg ha linkelsz is egy-két példát, szívesen veszem. Elsősorban lábfej nélküli érdekel. Előre is köszi. :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!