Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Miért vesznek föl rövidgatyó...

Miért vesznek föl rövidgatyó alá nejlonharonsyát a srácok?

Figyelt kérdés

2012. máj. 10. 12:26
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
30%
Én férfi vagyok, nincs az a pénz, amiért rövidnadrág alá felvennék nejlonharisnyát... az aki ezt teszi, az nem 100%-os hetero
2012. máj. 10. 13:58
 12/20 anonim ***** válasza:
100%
az ex-barátom (fiú) teniszezéshez vett fel tavasszal harisnyát
2012. máj. 10. 14:24
 13/20 anonim ***** válasza:
Jó, írtátok néhányan, hogy vesztek fel, de MIÉRT? Komolyan kérdezem...mármint úgy értem, hogy nálatok ennek mi a funkciója? De tényleg, mert nekem nem jut el az agyamig, de lehet, hogy velem van a gond. Mi lányok azért vesszük fel, mert egyes munkahelyeken kötelező, vagy mert így egyszerűen szebben néz ki a lábunk, vagy télen mert fázunk, de akkor is már inkább pamutot. Szóval ti fiúk miért...?
2012. máj. 10. 16:08
 14/20 anonim ***** válasza:
70%
Ahogy te mondtad: "egyszerűen szebben néz ki a lábunk" + kényelmes
2012. máj. 10. 17:19
 15/20 ívy1 ***** válasza:
Hát én sem általánosítanék a helyedben,csak mert véletlenül láttál így egy srácot,az igaz hogy elég extrém,de télen hidegben az ok,bár nem biztos hogy akkor nejlonharisnya kellene.
2012. máj. 11. 11:32
 16/20 harisnyababee ***** válasza:
100%

Az én párom konkrétan azért hordja, mert imádja azt az érzést, amit egy jó harisnya nyújt. Nem arról a 100-200Ft os kreppharisnyáról van szó, ami nagymama feeling(azt én is útálom, és csomó lány is ezért utálja a harisnyát, mert ezt a fajtát értik harisnya alatt), hanem azt a lycrás változatot, ami lágyan szorítja a lábat, teljesen ráfeszül, alig-alig mozdul el a rugalmas lycraszálak miatt, ad egyfajta tartást is a lábnak. Nagyon kényelmes az ilyen fajta harisnya. És ahogy jónéhány nő gondolja szintén kényelmesnek, és jó érzés viselnie ugyanúgy egy pasinak is bejöhet a feeling, csak mivel a legtöbb ember(férfiak és nők is) nem képes ezt tolerálni, ezért csak kevés pasi jut el addig, h saját magán tapasztalja, mert tart attól, h atrocitások érik emiatt. Valahol meg is értem őket, de az embereket nem értem,h miért kell így reagálni.

A nők bármilyen férfi ruhát felvehetnek büntetlenül pl kockásing, boxeralsó otthonra, vagy pl az örök "kedvencem" a rendes pasi nyakkendő, de sorolhatnám... Nyilván nem minden csaj hordja, hanem csak azok, akiknek tetszik, kényelmesnek, praktikusnak találják. Minden szívbaj nélkül mászkálnak jópáran így az utcán, a többség tolerálja ezt(nyilván van aki gáznak tartja csajon a pasi ruhát, de fordítva is igaz, h van aki elfogadja, ha egy pasi pl harisnyában van)a nőknél, akkor sztem a pasiknak is ugyanolyan joguk lenne, h ha fel akar venni vmit a női ruhatárból, nyugodt szívvel tehesse. Annyira nincs már éles határ férfi és női ruha között(pl rózsaszín pólós pasik kockás inges csajszik...stb..), h sztem nem kéne ezen így kiakadni, hanem tolerálni kéne, h nem vagyunk egyformák, ami nekem jó, lehet másnak nem és fordítva. Ha az a srác jól érezte magát rövidnadrágban és nylonhariban és még a bnője is vele volt, akkor nektek ez miért fáj? Ha nem tetszik nem kell odanézni, vagy mittom én, de semmikép nem beoltani, lefikázni kell, hanem elfogadni, h neki így jó vmiért és kész. Pl csomó srác hord tangát, de mivel az nem látszik ki jobb esetben sokan nem is sejtik, h az van egy pasin. Én a magam részéről csaj létemre nem hordok tangát, mert nem szeretem, de attól függetlenül láttam már tangás pasit és semmi féle késztetést nem éreztem arra, h lefikázzam. nyilván itt az volt a baj, h a srácon feltűnő volt a harisnya, de ha pl hosszú nadrágban van, akkor már megint más a helyzet, valszeg senkinek fel nem tűnik a harisnyája. A párom is kb 4éve hord harisnyát, mert bejön neki az az érzés,h a lábán van, viszont esztétikailag nem tud vele megbarátkozni, pedig sztem nem cink(nem szőrös lábra húzza fel!!!) Nyáron pedig térdfixet hord, mert jobban szereti, mint a zoknit. Testszínű matt harisnyákat/térdfixeket visel, és sokszor a cipője, és a nadrágja közt simán ki lehetne szúrni, h nem mezítláb van, hanem az vmilyen nylon a lábán. És ha hiszitek, ha nem, a 4 év alatt eddig senki sem vette észre, h ilyeneket visel a Kedves. Engem egyáltalán nem zavar, sőt általában a 2páras térdfixeket be is felezem vele.

Én részemről ennyit tok írni a kérdésre, az én pasim az érzés miatt vesz fel nylon harisnyát, mondjuk nem rövidnaci alá, de lehet h a fent említett srác más miatt vette fel, úgyhogy sztem nem lehet általánosítani, h ki miért veszi fel, de az talán minden esetben igaz, h nem azért veszik fel, h kínozzák magukat, hanem mert vmiért jó nekik... De mivel ez a társadalom szörnyen irígy, egyből el is kezdik oltani, meg leb#zizni, h nehogy már véletlenül jól érezze magát. És ez az igazán gáz, nem az, h nylonharisnya van egy pasin!!!

2012. máj. 12. 09:53
 17/20 anonim ***** válasza:
Jó, akkor ti 9.53 ilyen kapcsolatban éltek. Ha nektek ez így jó, legyen, rendben. De mondjuk én személy szerint (lány) nem tudnám ezt elviselni. Megértem, hogy változik a világ, meg szélesednek az öltözködési (viselkedési stb.) határok, de ennek ellenére nehezen viselem el. Mindenki maradjon meg annál a nemnél aminek születik. (ide most nem veszem bele a saját nemükhöz vonzódókat, megjegyzem azzal nincs problémám) Ha heteró akkor meg pláne. Én lánynak születtem, úgyhogy próbálok úgy is kinézni. Aki meg fiúnak születik az meg nézzen ki úgy mint egy fiú. Nekem nem tetszenek se a rózsaszín pólósok, se azok akik szőrtelenítik a lábukat, se azok akik kozmetikushoz járnak, attól meg egyenesen frászt kapnék ha neki is kéne harisnyát vennem, amikor beugrok egy fehérnemű boltba... Pedig nem vagyok régimódi, 21 éves vagyok, abszolút modern felfogású családba születtem bele, de nekem ez nem megy... Szerintem vannak olyan öltözködési, viselkedési szabályok, amik csak a férfiakra és amik csak a nőkre kellene, hogy vonatkozzon, nem pedig felcserélődne.
2012. máj. 12. 11:26
 18/20 harisnyababee ***** válasza:
71%
OK, tiszta sor, Te ezt gondolod a dologról, ez is egy vélemény, nincs is ezzel semmi baj, ha itt megáll a dolog, és nem kezded el fikázni, beoltani stb. Persze, nyilvánítsd ki nyugodtan a véleményed még ha negatív is az tiszteletben tartom, nem próbállak meggyőzni se tudomásul veszem, ahogy valamilyen szinten Te is, hisz leírtad, h a mi kapcsolatunk, nekünk ez elfogadott. Neked nem az, azzal sincs semmi baj, hiszen nem a Te kapcsolatodról van szó, azt nyilván úgy alakítod, ahogy Neked ideális és attól függetlenül akár lehetnénk barátok is, h nem vagyunk egy véleményen bizonyos dolgokról, hiszen attól még, h Te a magad részéről gázosnak tartod ezt a dolgot, nem kéne, h kizáró tényező legyen. Mert simán benne van, h a pasi harisnyaviselését leszámítva minden téren közös nevezőre jutnátok. És ha így lenne? Attól még, h nem tudod elfogadni, és gáznak tartod el tudnál vonatkoztatni tőle és előítéletek nélkül kezelni a srácot? Vagy a harisnyából kifolyólag esélyt sem adnál a legcsekélyebb kommunikációnak sem? Az a baj, h a többség így áll hozzá, h lát vmi olyat, amit gáznak tart(külsőleg) és ezzel le is írták magukban vminek, holott lehet, h annak ellenére, h hari van rajta sokkal értékesebb ember, mint egy tetőtől talpig férfias macsó...:( Vagy ha pl a legjobb (srác) barátodról kiderülne, h évek óta harisnyát hord a nacija alatt, akkor mit tennél? Másképp néznél rá, megszakítanád vele a kapcsolatot? Nem tartanád ugyanannak az embernek, aki az incidens előtt a legjobb barátod volt? Mikor lényegében ő nem változott, mert eddig is hordta, csak Te nem tudtál róla.. Az ilyen dolgokban mutatkozik meg, h mennyire számítanak a külsőségek, vagy éppen a belsőségek. Sajnos a többség nem ilyen, nincs meg hozzá a kellő intelligenciája, kultúrája, haladó szellemisége h tolerálni tudjon egy olyan dolgot, ami számára nem elfogadott, és ezen vna jó túllépni, nem mindig a másikkal, hanem saját mindenkinek saját magával kéne foglalkoznia, és egyből jobb hely lenne ez az ország, de sajna ettől mi fényévekre vagyunk, és ez engem naon felbosszant...:S
2012. máj. 12. 12:16
 19/20 anonim ***** válasza:

Én is szeretek harisnyában lenni, bár inkább a lábfej nélkülit szeretem. De én csak nadrág alatt hordom, rövidnadrággal nem.

Kedves harisnyababee!

A párod mivel szőrteleníti a lábát? Neki nem pattogzik ki a bőre?

Mert én is szeretem a harisnyát pont ugyanezért, mint párod, és én is szőrtelenítem a lábam (is), de nem csak emiatt. Sokkal komfortosabb, ha csupasz, akár van rajtam harisnya, akár nincs. Ilyen jó melegben, harisnya nélkül, csupasz bőrrel, rövidnadrágban is sokkal kellemesebb, ahogy simogatja a szellő. Régebben borotváltam, mostanában epilálom, de sajnos mindig vannak benőtt szőrszálak, amik miatt kipattogzik a bőr. Milyen ötleted van ennek a megoldására?

A másik, hogy milyen fajtájú, márkájú harisnyát ajánlasz, aminek nagyon kellemes az anyaga, de nem nagyon drága. És hány denest érdemes venni? Esetleg ha linkelsz is egy-két példát, szívesen veszem. Elsősorban lábfej nélküli érdekel. Előre is köszi. :)

2012. máj. 12. 14:16
 20/20 anonim ***** válasza:
A múltkorában én is láttam egy bringás srácot fekete nejlonhariban.Igaz,hogy meglepett a látvány,de hát ez az ő dolga akkor viselje egészséggel!Én is hordok,de kizárólag a bordás pamutharit.Nálam ovodáskoromban kezdődött a harisnyaviselés,ugyanis minden fiú-lány hordta.És ez azóta így megmaradt.Addig amíg úgy érzem hideg van,a farmer alá veszem fel és ki nem mozdulnék nélküle.Ha pedig bicajozni megyek,akkor a harisnyára húzok egy halász vagy egy rövidnacit,persze ezt is csak ha hűvös van.Férfi létemre egyszer felpróbáltam a barátnőm egyik fekete nejlonhariját,de még magamtól is megundorodtam.Az már nekem túl nőies.Ami pedig téged illet kedves harisnyababee,elolvastam a két nem túl rövid válaszaidat és azt kell,hogy mondjam maximálisan egyetértek veled.Nem szabad valakit csak azért lefikázni,mert beleszeretett egy női ruhadarabba.Látod,én ovis koromtól bordás pamutharit viselek,és úgy gondolom ez így van rendjén.Ha azt mondom,hogy holnaptól nem veszem fel azzal saját magamat köpném szemen.Képtelen vagyok ebből kinőni,erre az a legjobb terápia ha levetkőzi az ember a gátlásait és hordja azt amit szeret.Mert előbb -utóbb úgyis felveszi azt a bizonyos ruhát.Velem is ez szokott történni lehetetlen,hogy az ember önmagának parancsoljon.Ez van,ezt kell szeretni!
2012. máj. 12. 21:39
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!