Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Mennyibe kerül egy eastpak...

Mennyibe kerül egy eastpak övtáska?

Figyelt kérdés
2009. jún. 24. 21:40
 1/10 anonim ***** válasza:
64%
azt hiszem 3990 Ft...3000 és 4000 között mozog.
2009. jún. 24. 21:54
 2/10 anonim ***** válasza:
77%

:D Hát sokkal szebb övtáskák vannak 2500 ftért kézműves boltban,de te tudod. Éppcsak a cimke nincs rajta, a szerkezete ugyanolyan. Nekem is ilyan van.

És mellesleg még egyszer sem jött velem szembe 2 év alatt. :P

2009. jún. 25. 15:40
 3/10 A kérdező kommentje:

kézműves bolt? olyat hol találok? :)

ha hiszed, hanem, eredetileg én is olyat szerettem volna, ami kézikészítésű és egyedi, varrtam egyet, de ritka ronda lett, voltam egy-két boltban, de feladtam a keresést, ezért gondoltam eastpak-re, de ezzel felcsillantottad a szememet. szóval olyan boltot hol találok? :)

2009. jún. 25. 15:54
 4/10 anonim ***** válasza:
[link] Azért ennyire ne legyetek már lusták, beverni a keresőbe és szétnézni!!! Ez a link a Google legelső találata.
2009. júl. 1. 20:06
 5/10 anonim ***** válasza:

Nos, én csak Bp.-i boltokat ismerek, de azért leírom, hátha jársz vmikor bp-én:

Monszun-westend, és Vígszínház mellett-itt már elég kommersz darabok vannak, a monszun az utóbbi időben nagyon felkapott hely lett

BonBon,Indiai bolt-ha metróval a Kálvin térnél leszállsz és azon a feljárón jössz fel, ami a Közpponti Szab Ervin könyvtárhoz vezet (ha a kt felé nézel) bal oldali bolt sorozaton van mindkét bolt, előbb a Bonbon, 2-3 bolttal odébb az indiai-itt nagyon egyedi darabok vannak, a BonBon ban figyelmesen vásárolj, mert van amelyik hamar szakad (én itt vettem/veszem amióta hordok övtatyót)

Átmenet-4-6os üllői út, metró Ferenc körút, teljesen a Corvinnal szemben van a bolt, csak a másik oldalon-szintén nagyon egyediek, és szépek, mnőségükről nem tudok nyilatkozni

Psybaba-Király utcában, Deák tér felé közelebb eső rész, de leginkább a közepe, ha ismered a Kuplungot azon az oldalon van, de ha figyelve mész könnyen rátalálsz-én itt fogok legközelebb venni, mert nem csak sima övtáska van, hanem úgynevezett "ácsmesteres" típusú, értem ezalatt, hogy széles, vastag övszerű és rengeteg rekesze van, ízléses színek, és talán túlságosan is egyedi minták, de van szolídabb is, eszméletlen jók, és ha eastpackra szántál volna 3500öt a klasszikusakat ezekben a boltokban is megtalálod 2500-3000 ft körül.

Remélem tudtam segíteni. :9

2009. júl. 2. 16:26
 6/10 anonim ***** válasza:
4590 Ft-ért vettem 6 nappal ezelőtt
2010. márc. 19. 14:20
 7/10 anonim ***** válasza:
nekem is kézművesbolti övtáskám van, 3000 Ft volt. És nem jön velem szembe az utcán valaki mégegy ilyennel.
2010. ápr. 23. 22:10
 8/10 anonim ***** válasza:
5000 ft.
2010. máj. 2. 13:55
 9/10 anonim ***** válasza:
ötezer.
2010. jún. 19. 19:21
 10/10 anonim ***** válasza:
5000
2010. júl. 23. 16:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!