Megéri a Józsefvárosi piacra menni vásárolni?
Figyelt kérdés
Elég sok dolgot akarunk venni, széles skálán. :)2012. máj. 7. 21:17
1/4 anonim válasza:
Hát biztos, hogy olcsóbban kijöttök, mint akár egy kínai boltban, és lehet alkudozni. Viszont a minőség szerintem elég silány. Vettem egy tornacipőt és egy topánkát, 1 hét után mindkettőnek kezdett leválni a talpa... pedig felváltva hordtam őket, tehát mondjuk 3-3 napot.
2/4 anonim válasza:
árbaan nagyon jóó mert tényleg olcsóó.. de a minőség:/ csizmát vettem még télen 4000ft-ért de 1 hónap után teljesen levált a talpa
3/4 anonim válasza:
Régen jó volt. Mostanában semmi értelmeset nem árulnak, ahol mégis jónak tűnik a cucc, ott nem próbálhatod fel, vagy csak nagyker szerűen(sokat) vásárolhatsz. Annak idején sokat vásároltam ott, és nem bántam meg, de mostanában tényleg nem találni semmi értelmeset.
4/4 anonim válasza:
lábbelit ott ne vegyél! a felsőruházattal pedig az a helyzet, hogy ha jót akarsz venni akkor az sem lesz olyan hú de olcsó, mert 1-1 darabot a jobb helyeken nem adnak, csak kereskedőket szolgálnak ki. mivel méretsor van, amit nem bontanak meg. de mindenképpen érdemes kinézni, mert a helynek van egy utánozhatatlan alpári hangulata amit egyszer mindenkinek meg kellene tapasztalnia. magyar valóság amikor a kicsi kínai az olcsó cuccait árulja és számolgatja a milliókat. na meg ha kíváncsi vagy arra, hogy egy km2-en hol van az országban a legtöbb luxusautó akkor ráhibáztál.
bocs hogy kicsit elkanyarodtam :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!