Használt vagy új ruha? Szoktatok turkálóban vásárolni? Vagy csak újonnan? Miért?
Figyelt kérdés
2012. máj. 7. 14:22
11/15 anonim válasza:
Szerintem viszont igenis süt belőle, de hát akkor mindegy.
12/15 anonim válasza:
Én járnék turiba, pedig én is nagyon vásárlós, öltözködni imádó lány vagyok, aki csak plázákból vásárol. Én csak azért nem megyek, mert sajnos itt nálunk 1-2 turi van, de azok kilósak, és nagyon elhasznált, nagymamás ruhák vannak :/ De ha lenne itt is normális turi, tuti mennék mindig. Szerintem ez nem ciki, sőt nagyon klassz dolog ilyen olcsón, egyedi cuccokkal bővíteni a ruhatárat...
13/15 anonim válasza:
Én nagyon szeretek turkálóba járni. Olcsón, nagy jó állapotú(sokszor címkés), márkás ruhákat(Esprit, H&M, Mango, stb.) ruhákat találok ott :)
14/15 anonim válasza:
Szerintem is lenéző vagy kissé kérdező. Mert szerinted aki "turkálóban" vásárol az "mások levetett ruháit hordja". Pedig ahogy sokan írták már, rengeteg cucc egyáltalán nem használt, csak nem fogyott el a márkaboltban, ennyi.
15/15 anonim válasza:
Nekem turis, újonnan vett, meg örökölt is van. A valódi barna bőrkabátom pl. turis, de ami az előtt volt fehér műbőr, az is onnan volt. Lehet jó cuccokat kifogni(néhányon még ott szokott lenni az eredeti árcédula). Mondjuk ha az adott turi tulaja ismerős (az én esetemben az öcsém haverja), akkor előre tudjuk, mikor van bálabontás. Ma is turtam egy háromnegyedes sima szürke felsőt, meg egy rózsaszín-barna cipzáras mellényt. A kettő együtt 2000 forint volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!