Deichmannban vásárolt cipőt vissza vesznek így?
Figyelt kérdés
2 hónapja vásároltam egy magas telitalpú szandit a Deichmannban...második hordás után vettem észre, hogy a bal lábamat nem fogja a szandál pántja hátul :S Kb. 10 lépés után lecsúszik... Illetve anyukámnak vásároltuk egy topánkát, ami nagyon feltörte a lábát... Így vissza veszik? Ilyenkor mi a teendő?? Előre is köszönöm a válaszokat!2012. máj. 4. 13:32
1/5 anonim válasza:
Mindent visszavesznek azok. Egyik ismerősöm megvett egy cipőt évekkel ezelőtt, azóta folyamatosan cserélgeti félévenként.
2/5 anonim válasza:
Visszavesznek mindent tényleg. Csak nem tudom mennyi a garanciális idő. Vagy 6 hónap, vagy 1 év. A szandit 2 hónap után biztos vissza veszik.
3/5 anonim válasza:
2 év a garancia, megkérdeztem, és vidd vissza nyugodtan.
4/5 anonim válasza:
Visszavisztek egy cipőt csak azért, mert feltörte valaki lábát? Csak minőségi hiba esetén kötelesek visszavenni bármit, de ha még sokan visszaéltek a Deichmann jóhiszeműségével, akkor majd ott is elkezdik a szemétkedést, hogy soha semmit nem vesznek vissza.
5/5 anonim válasza:
fél évig veszik vissza. 2 év a gyártási garancia.
Én visszavittem télen a csizmámat, mert itthon láttam h kezd leválni a talpa. Bementem az üzletbe ott meg szinte nem is láttam, elvették, hogy elviszik cipészhez. 1 hét múlva mentem és vissza vették, nem is tudom, hogy mondták de talán Szívességi csere valami ilyesmi.:)
Egyébként én is szinte így váltogatom 5-6 hónaponként a cipőimet a Deichmannban.:DD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!