Melyik cipő lenne a legjobb ballagásra? 14/L
Figyelt kérdés
Én ezek közül gondoltam valamelyiket, de ha van más ötletetek ami jobb akkor linkeljetek
1, [link]
2, [link]
3, [link]
4, [link]
2012. máj. 3. 10:14
1/9 anonim válasza:
a 2. Kényelmes a sarokméret, divatos, szerintem a te bokádhoz pont elég :) És még a ballagás után is ki tudod használni :)
2/9 anonim válasza:
2-es pont illik egy 14 éves lányhoz. Nekem is valami hasonló volt 14 évesen és a mai napig is utcára is és ünnepélyre is viselem.
3/9 anonim válasza:
A második az pont jó. Én is ilyesmiben ballagok.
4/9 anonim válasza:
Szerintem az első néz ki a legjobban,olyanban szeretnék ballagni, de a másodiknak kisebb a sarokja,de viszont ronda... :D
5/9 anonim válasza:
Amikor megnyitogattam a linkeket sorba, hogy összehasonlítsam őket, a ketteset be is zártam. Nekem nem tetszik anyira. Szerintem a első, most hogy megláttam én is olyat szeretnék:D (Idén ballagok)
7/9 anonim válasza:
8/9 A kérdező kommentje:
Köszi a 1. 2. és amit linkeltek ott a rózsás tetszik majd megnézem mindet
2012. máj. 5. 07:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!