A cosmopolitanban lévő bikinik tényleg jók?
Figyelt kérdés
Azt írják hogy minden méretű nőre jó ugyanaz...a kkor S es meg Xl-es nő is felveheti ugyanazt, vagy van benne mméret? minőségre milyen?2009. jún. 23. 13:57
1/3 anonim válasza:
szia!
hát nyúlik valamennyire, de inkább tényéeg csak vékony lányokra való,teltebbekre is rámegy,de van ahol szorit és nem is úgy áll ahogy kellene. minősége sztem elég vacak,de egy nyarat simán kibír
2/3 anonim válasza:
Szia!Nővérem mindig megveszi a cosmo-t és mikor bikini van mellé,az nálam köt ki végül:D Úgy gondolom nagyon kicsi méretben vannak,van hogy rám is "épp" hogy rám jön,pedig jó alakom van...Folyton azzal viccelünk,hogy anorexiásokra van tervezve:D
3/3 anonim válasza:
Mert anorexiásokra van tervezve:D
Az én melleimnek a negyedére jó, pedig én sem vagyok dagadt, csak telt. =)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!