Milyen felsőket hordjon egy nagymellű lány nyáron?
-1,5 cm széles melltartópánt van, illetve olyan melltartó ami megtartja a súlyt, és emiatt hátul is széles. (spagettipántos, hátvillantós és nyakbakötős fazonok kizárva)
-dekoltázs lehet :D
-ne legyen olyan mint egy zsák (denevérrujj rendben van)
-ne legyen a mellrészén fodor amvi optikailag növel
Ötletek? Légyszi képet is a fazonokról.
Ennél a méretnél ezek már nem tartanak semmit. A nyakbakötős 2-3 óra után már iszonyatos hátfájást csinál. A farzon sem mindegy, mert ha nem tart rendesen, akkor leveszek egy könyvet a polcról és máris pakolhatom vissza a fél mellemet a ruhába.
Pazarlás... XD ne rögöhtess, D-s kosárméret felett elég kevés bolt tart mellratót, iszonyat drágán. Egy bolti melltartó árából 3-4 felsőt veszek.
Turiban lehet mvég kapni, de ott meg ki kell fogni.
Nekem csak 80C a mellem, de amiket a "pazarlós" válaszoló írt, azok ezt se tartják meg.
De az ilyen fazonú felső (mell alatt varrás, mellnél középen meg egymást takarja a varrás, de lefotóztam, mert nem tudom normálisan leírni:-D) megfelel a feltételeknek (nincs hátvillantás, nem látszik ki a pánt, nem zsákfazon, és van dekoltázs)
(Tudom, hogy ez nem nagy mell, mielőtt valaki félreértené... csak a felső fazonja miatt linkeltem.)
Érdekes, mert nekem 90E-F-es mellem van, mégis bármilyen felsőt fel tudok venni ha nagyon akarok és melltartót is szerzek hozzá.
Mindegy, én az ilyen mellrészű felsőket nagyon tudnám neked ajánlani: [link]
szerintem egy sima V nyakú póló megfelel
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!