4/9 M.Kata válasza:
szerintem jól néz ki :)
én is talán randira venném fel, vagy valami olyan eseményre ahova ki kell öltözni, de azért nagyon nem :)
7/9 anonim válasza:
annyira nekem sem tetszik, de nem ez volt a kérdés... valami színes top layer-rel, színes szandállal jól fel lehetne dobni, és felvehető bármilyen alkalomra, de akár hétköznapra is, ha szeretsz kiöltözni.
8/9 anonim válasza:
szeretem a fehéret és az ilyen fazonú ruhákat,de ez borzalmas. Nem venném fel sehová.
9/9 A kérdező kommentje:
:)))
igazából nekem sem túlzottan tetszik, nem azért kérdeztem, én is inkább azért kérdeztem, mert ez alkalminak túl béna, hétköznapinak túl egyszerű
2012. ápr. 29. 19:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!