Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Lányok! Tényleg azért hordtok...

Lányok! Tényleg azért hordtok "cica nadrágot" mert olcsó, kényelmes és igénytelen?

Figyelt kérdés
Egy igényes márkás farmerhez képest egy kicsit nekem is tré-nek tűnik. Nem hívnám trendinek sem. Az olcsóságot sugallja...
2012. ápr. 28. 07:22
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Nem is hordok. Legalábbis magában nem. Maximum harisnya helyett szoknya vagy nadrág alá, mert melegebb, mint a harisnya. Ja, meg itthon is, mert tényleg kényelmes. :)
2012. ápr. 29. 23:41
 12/13 ívy1 ***** válasza:
90%

A válaszokból láthatod hogy,vannak elég borsos árúak is,az hogy igénytelen nálad mit takar,ugyanúgy kell mosni őket mint más nadrágot. Igen az egyik fő szempont hogy kényelmes,ha tele eszed magad nem szorít,ha leülsz nem szorít stb... És van több változata is,

sportos, alkalmibb. Persze mint minden mást,tudni kell viselni. Az hogy nem trendi,nem tudom hogy te hol laksz,de én ma is nagyon sok lányt,nőt láttam cicanaciba.

2012. máj. 5. 13:27
 13/13 anonim ***** válasza:
Nem hogy örülnél neki hogy úgy öltözködnek a lányok hogy, látsz belőlük valamit. Olcsó,igénytelen? Lehet hogy te egy gazdag apuka elkényeztetett fiacskája vagy,de sokan nem tehetik meg hogy egy ruhadarabért kiadjanak több ezer forintot,és nemi is azon múlik az öltözködés hogy,hány ezer forint értékü a rajta lévő ruha.
2012. máj. 7. 11:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!