Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Ha egy nő férfiasan köti meg...

Ha egy nő férfiasan köti meg a nyakkendőjét, azzal a szexualitásáról üzen a világnak? (leszbikus/biszex)

Figyelt kérdés

2012. ápr. 27. 17:17
 1/10 anonim ***** válasza:
hogy lehet férfiasan megkötni egy nyakkendőt? xD egyébként meg pasik szoktak nyakkendőt hordani általában, de attól függ, hogy milyen cuccokat vesz fel hozzá. lehet nagyon elegáns is meg nagyon fiús is.
2012. ápr. 27. 17:24
 2/10 A kérdező kommentje:
A nyakkendőt másképp kötik meg a férfiak és másképp a nők, ugyanúgy, ahogy az ingek is két irányból gombolódhatnak és az övet is más irányból szokás befűzni.
2012. ápr. 27. 18:40
 3/10 anonim válasza:

1. Milyen elvetemült nő mászkál NYAKKENDŐVEL?

2. Már az öv befűzése is sexualis dolgot sugall? Mert nekem aztán tökmindegy, hogy épp melyik oldalról húzom be az övet. xD Ez annyira ökörség.

2012. ápr. 27. 19:56
 4/10 A kérdező kommentje:

1.Én hordok nyakkendőt

2.Én nyakkendőről beszéltem, nem övről. És nem ökörség, hanem SZOKÁS, ugyanis a kard nevű fegyver felfedezésével kialakult a női és férfi oldal az öltözködésben. Azt meg már az iskolában is megtanultuk, hogy az öltözködésnek is van kommunikációs célja, mert üzenhetünk vele a külvilágnak. Ez után kérdezem a kedves netezők közül azokat, akik TUDJÁK a választ, pl. leszbikusok!

2012. ápr. 27. 22:24
 5/10 anonim válasza:

Leszbikus vagyok, de az eddig általam ismert nyakkendős lányok közül csak leszbikusokról tudok...:) szóval ez alapján igen.

Manapság a csajoknál a sál vagy a sima kendő a menő...

Ammeg leghatásosabb üzenet: Bal hüvelykujjra gyűrű. Az egyértelmű jelzés.

2012. ápr. 27. 23:04
 6/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ!
2012. ápr. 27. 23:18
 7/10 anonim válasza:
Szintén zenész, de szerintem ez butaság. Megszokás kérdése. (nem minden leszbikus férfias, és nem minden fiús lány leszbikus)
2012. ápr. 29. 17:52
 8/10 A kérdező kommentje:
Nem is ezt mondtam...
2012. ápr. 30. 18:20
 9/10 anonim válasza:
Én is leszbikus vagyok, én férfiasan kötöm meg a nyakkendőt (nagyon ritkán hordok, de akkor úgy), úgy hordom az övet és az inget is :)
2013. jan. 25. 15:18
 10/10 A kérdező kommentje:
De jó, valaki, aki hasonlóan gondolkodik!:)
2013. jan. 25. 21:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!