Miért van az, hogy a férfiak hosszan megbámulják azokat a nőket akiken harisnya van?
Figyelt kérdés
Ekkora vonzereje lenne a harisnyának?Esetleg izgató lenne,és miért nem siklik csak úgy el a tekintet például egy fehér harisnyás lábon?2012. ápr. 27. 14:39
1/3 anonim válasza:
Én sem értem. Sőt, azt sem értettem, amikor a ffi beszélgetőpartnerem minden csaj lábát megbámulta, azokét is, akiknek egyáltalán nem volt jó lábuk, sőt :S . Szerintem mindegy ezeknek, csak láb legyen.
2/3 anonim válasza:
Ez azért van, mert az ember tekintetét vonzza az, amit ritkán lát. Manapság nem sok nő hord szoknyát, ezért ha egy férfi meglát egy nőt szoknyában, akkor általában megbámulja. Ez teljesen normális reakció, hiszen a szoknya a nőiesség jelképe, ezért általában egy szoknyát viselő hölgyre néz rá egy férfi első pillanatban is nőként!
Amúgy én a hosszú szoknyás nőkre is rá szoktam pillantani, de ebben semmi rossz szándék nincs, csak a meglepetés erejével hat , hogy vannak még ilyen csinos hölgyek is!
3/3 anonim válasza:
mert egyszerűen jól néznek ki a csajok harisnyában, erotikus kisugárzást ad a nőknek harisnya, főleg akiknek jól is ál!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!