Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Milyen fürdőruha állna nekem...

Milyen fürdőruha állna nekem jól? Segítség

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Az a problémám akadt, hogy nem nagyon találom a tökéletes fürdőruha fazont. Mindenhol csak "kis mell"- " nagy mell" szerinti beosztást találom.

Az alakomat nem tudom behatárolni. :/ én csak fordított "háromszögnek" hívom :D

Nem vagyok egy vékony alkat, de az a nagyon kövér sem. 66kg vagyok és 166cm.

A problémám az, hogy felül a hátam/vállam sokkal szélesebb, mint a csípőm. (Igaz a csípőmön is van felesleg.)

A fenekem és a lábaim viszont egyáltalán nem nagy és az enyhén fiús testalkatom miatt szinte derekam sincs, és így elég béna a látvány. :/

A mellem olyan B-C között mozog, nem túl nagy, de nem is kicsi. (bár a széles vállam miatt, olyan mintha a mellem mérete eltörpülne minden bikiniben)

Próbáltam már a háromszög fazont, de azt kell , hogy mondjam hogy szerintem nem előnyös.

Valami tipp esetleg?

(képekkel kiegészítve?)

20/L

2012. ápr. 26. 19:26
 1/4 anonim ***** válasza:

Ha küldesz magadról egy meztelen képet, akkor megálmodok rád valami fürdőrucit:P

F

2012. ápr. 26. 22:43
 2/4 A kérdező kommentje:
:D akkor hiszek a jóstehetségedben, ha fotó nélkül álmodod meg :P
2012. ápr. 27. 00:24
 3/4 anonim ***** válasza:
Ravasz válasz:P Fotó nélkül nem megy, én mindig alapos munkát végzek:) És ahhoz kell egy meztelen kép is rólad:P:D
2012. ápr. 27. 00:32
 4/4 anonim ***** válasza:

A háromszög fazon számomra csak a közel tökéletes alakon csinos.

Nekem is fordított háromszög alakom van széles háttal és nem nagy mellel, csak én valamennyivel vékonyabb vagyok 176/60. Nekem az ilyen fürdőruhák jöttek be: [link]

2012. ápr. 27. 10:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!