Húznátok ma szoknyához harisnyát?
Figyelt kérdés
Nézek ki az ablakon, csaj már rövid gatyában. Nem volt rajta harisnya természetesen. Farmerszokház szeretnék húzni, csak nem tom, harisnyát húzzak-e hozzá. Szerintetek?2012. ápr. 26. 13:02
1/4 anonim válasza:
szerintem vehetsz ha nem vagy nagyon fázós (életkortól is függ). de vehetsz alá cicanadrágot is, az egyik lány úgy volt suliban.:)
2/4 anonim válasza:
Ha csak napon vagy, nem kell a harisnya, de amúgy szerintem még hűvös van általános mezítlábaskodáshoz.
3/4 anonim válasza:
Én még nem is hordok szoknyát/rövidnadrágot. Ruhákat szeretnék már hordani,de még ahhoz korán lenne. De szerintem felveheted harisnyával ( valami nylon harisnyával,ami mondjuk fekete,és úgy látszik is,hogy van rajtad:)
4/4 anonim válasza:
Én ma reggel szoknyába mentem el otthonról mivel még hideg volt vettem fel harisnyát. Most itthon még szoknyában vagyok mert még kell mennem valahová de már levettem a harisnyámat mert már kezdtem belerohadni. A táskámban van mindig egy csomag combfix meg harisnya. Most lehet felveszek egy combfixet és ennyi, vagy nem veszek fel semmilyen harisnyát. 20/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!