Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Nektek tetszik ez a Nike szandál?

Nektek tetszik ez a Nike szandál?

Figyelt kérdés

Most vettem egyet de a párom szerint nem jó.

[link]

2012. ápr. 26. 11:06
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
pfejj, de ocsmány, már bocs. ez felét nem éri és szerintem eladni sem lehet. ha tetszik hordd, de igaza van a párodnak, rettenetesen ronda.
2012. ápr. 26. 14:16
 12/21 A kérdező kommentje:

Akkor jól befürödtem vele, mert senki sem írta még csak azt sem, hogy elmegy egynek:)

Egy kicsit most bosszant, hogy miért kellett megvegyem...gyűjthetek másik szandira, pedig egész tavasszal erre spóroltam:(

2012. ápr. 26. 14:40
 13/21 anonim ***** válasza:
10%
Nem értelek kérdező.. Kiadsz érte 20 ezer ft-ot és csak azért nem hordod mert sok embernek nem tetszik?? Ha neked tetszik meg erre spóroltál minden akkor hordjad és legyél büszke rá,nem fog senki lenézni miatta vagy bármi ha ettől tartasz!
2012. ápr. 26. 14:55
 14/21 anonim ***** válasza:
Szerintem ne törődj vele, kinek tetszik, kinek sem. Ha neked tetszik, hordjad.
2012. ápr. 26. 15:50
 15/21 anonim ***** válasza:

Ha utánam dobnák, se kéne...

De mivel megvetted, ezért van célközönsége. Pakold fel vaterára a feléért, aztán add el. A kínaiban is szebb szandált találsz...

2012. ápr. 26. 16:19
 16/21 anonim válasza:
úgy néz ki mint egy lyukacsos gumicsizma:((( :D
2012. ápr. 26. 16:58
 17/21 anonim ***** válasza:
Ha neked tetszik, hordjad. Lehet hogy egy nadrággal és egy felsővel ami illik hozzá még jól is nézne ki. Ha gondolod öltözz fel hozzá fényképezd le és rakd fel, vagy küldd el privátba :)
2012. ápr. 26. 17:00
 18/21 anonim ***** válasza:
Szerintem nagyon csini *.*. ha jól hozzá tudsz öltözni akkor nem lehet vele baj. 23/l
2012. ápr. 26. 19:04
 19/21 anonim ***** válasza:
szerintem meg rohadt jól néz ki és tök egyedi
2012. ápr. 26. 19:45
 20/21 anonim ***** válasza:
Nekem is rögtön az jutott eszembe,hogy otthonka van e mellé? De sajnos már ellőtték :D Tényleg förtelmes ne haragudj.De kertészkedni,vagy kirándulni még talán elmegy,ha tényleg kényelmes.
2012. ápr. 26. 23:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!