Tetszik ez a vidám nyári szandál?
2011. ápr. 15. 23:37
1/16 A kérdező kommentje:
A harmadik sorban, balról a negyedik!
2011. ápr. 15. 23:38
2/16 anonim válasza:
nekem nagyon tetszenek...:) vidámak tényleg:)
egy fiatalos, jókedvű, vidám személyiséghez tudnám elképzelni...aki szeret színesen öltözködni, és mindig friss, üde:)
18/l
3/16 anonim válasza:
*jajj bocsi, hamarabb válaszoltam:D de a véleményem ugyanaz:)
4/16 anonim válasza:
Pont azt néztem ki a Humanicban, de minden virágos és színes tetszik, ha jó a fazonja.
5/16 anonim válasza:
Nem rossz, de én nem ezt választanám, hanem ugyan ebben a sorban balról a másodikat.
24/L
6/16 A kérdező kommentje:
:) Örülök, hogy nektek is tetszik, akkor holnap meg is veszem. Mert igazából féltem,hogy túl merész lesz ez a világnak:D Kedves Utolsó!:) A balról a második is tetszik csak én nem tudok magassarkúban járni:D
2011. ápr. 15. 23:46
7/16 anonim válasza:
wow, 3. sor balról a 2. volt rajtam fotózáson:D csodaszép, de baromi kényelmetlen volt.
na mellesleg aranyosak, a balról a 4. szerintem nem rossz, bár van szebb is. nem tetszik, hogy fekete-fehér és még a gyümölcsök is... kicsit fura, de vidám, kicsit visszafogott, nyári egyszinű ruhákkal tudom elképzelni, vidám, aranyos, kedves :)
8/16 anonim válasza:
már a boltban is kinéztem magamnak,csak az a hatalmas masni nem tetszett ezért nem vettem meg :S
9/16 A kérdező kommentje:
Mééég írhattok:) Kíváncsi vagyok a véleményekre:)
2011. ápr. 16. 13:18
10/16 anonim válasza:
nekem nagyon nagyon tetszik *.* bár én annyira nem szeretem a szandált (nyáron is tornacipőben járok :P) de ezt lehet, hogy felvenném :P
14/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!