Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Tényleg annyira kényelmesek a...

Tényleg annyira kényelmesek a lyukacsos gumiklumpák?

Figyelt kérdés
Az emberek felének van és szerintem rém gusztustalanul néznek ki. Ennyire jó lenne? Vagy csak nekem nem tetszik?
2009. jún. 21. 15:52
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%
állitolag igen!
2009. jún. 21. 15:54
 2/15 anonim ***** válasza:
91%
Tényleg,de csak az eredeti crocs,a pár száz forintos tescós papucsok nagyon sz*rok.Csak sajna a crocs meg ott kezdődik,hogy 10ezer,viszont szerintem többszörösen megéri az árát.
2009. jún. 21. 16:00
 3/15 anonim ***** válasza:
100%
tetszeni nekem se tetszik, de kényelmes lehet. itthon szívesen hordanám, utcára nem venném fel, de hát az ára...természetesen nincs 10ezres itthoni papucsom:)
2009. jún. 21. 16:01
 4/15 anonim ***** válasza:
100%
Hát sztem is röhejesek. a legviccesebb amikor ffi orvosokin látom a klumpát:D tudom, hogy náluk ez hozzátartozik a fehér köpenyhez, de akkor is...
2009. jún. 21. 16:23
 5/15 anonim ***** válasza:
91%

szerintem meg orvosokon egyáltalán nem ciki,ha kényelmes akkor miért ne?

utcára viszont nem való szerintem,

2009. jún. 21. 16:32
 6/15 anonim ***** válasza:
Én is utálom őket, de mikor barátnőmnél vagyok és kimegyünk mondjuk tollasozni mindig kölcsönadja. Nagyon kényelmes, és ronda :D De szeretek benne lenni :D
2009. jún. 21. 16:34
 7/15 anonim ***** válasza:
100%

Én nem azt mondtam, hogy ciki a ffi orvosoknak, hanem hogy az én megítélésem szerint rém röhejes. nem tehetek róla, nekem vicces:)

amúgy meg igaz, hogy tényleg baromi kényelmesek. anyukámnak van klumpája, ha nincs itthon abban vagyok, de utcára nem venném fel, nincs az a pénz.

2009. jún. 21. 17:01
 8/15 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat, megnyugodtam, hogy nem csak én idegenkedem az ilyen viselettől
2009. jún. 21. 17:24
 9/15 anonim ***** válasza:
Nekem is csak crocs utánzatom van, de napi 10 óra álló munkát végzek, és egyszerűen remek! Pedig nagyon kényes a lábam, bütyköm van, nemsokára műtik a másik lábam. Ez a papucs elég széles. Én dugványozó papucsnak hívom, és nekem sem tetszett az elején, de már leszarom
2009. jún. 21. 17:25
 10/15 anonim ***** válasza:
De most miért, szerintetek nem halál vicces, amikor látsz egy jó pasidokit, végigézel rajta, megállpítod, h hmm de jóképű, de jó széles a válla és ahogy elérsz a lábáig meglátod, a lyukacsos fehér klumpáját:D
2009. jún. 21. 17:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!