Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Melyik magassarkúak a kényelme...

Melyik magassarkúak a kényelmesek?

Figyelt kérdés

Igazából nagyon alacsony vagyok, és szeretnék egy magassarkút beruházni, elég sokat lennék benne így nyáron..

pl az ilyesmik? :

[link]

2011. jún. 12. 10:03
 1/5 anonim ***** válasza:
ilyet ne vegyél nyárra mivel iszonyat melege lesz benne a lábadnak,ezek inkább kora tavaszra őszre valók,semmiképpen sem nyárra.Ezentúl ne vegyél magassarkú sarut se,mert nem tartják normálisan a pántok a lábat,ezét hosszútávon nagyon kényelmetlenekké fognak válni.Amit ajánlok az telitalpú,ilyen szandál szerü,de nincsenek vékony pántok,vagy valami hasonlót.
2011. jún. 12. 10:25
 2/5 anonim ***** válasza:

Melegtől függetlenül:

Lyukas orrú cipők kényelmesek, mert nem nyomnak elöl, mint némelyik zárt. Platform cipők szintén jók (mármint ami még ízléses :)), mert magas, de a megemelt talp miatt kisebb a lejtése. Ha zárt cipőt veszel, tegyél bele vastagabb talpbetétet, az is kényelmesebbé teszi (vigyázz, mert 0,5-1 számmal kisebbé teheti a cipőt!). Amit linkeltél szerintem kényelmes, nem olyan magas a sarka. Ha alacsony vagy, szerintem telitalpút ne vegyél, mert tömzsivé tesz, az max. vékony, magasabb lányokon áll jól. A lejtés formája sem mindegy, ezért kell próbálni mindegyiket. Sok sikert :)

25/N

2011. jún. 12. 10:34
 3/5 anonim ***** válasza:
hátén olyat választanék ami telitalpú mert az alapon kényelmesebb mint aminek sarka van, és fontos hogy fogja a bokád szóval legyen kis pántja vagy ilyesmi mert úgy sokkal könnyebb benne járni. és nyáron az is fontos szempont hogy szellőzzön ugye.:)
2011. jún. 13. 00:21
 4/5 anonim válasza:
platformosokban könnyebb járni
2011. jún. 14. 16:56
 5/5 anonim ***** válasza:
szerintem amit linkeltél irtó gusztustalan...
2011. júl. 12. 09:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!