Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Hogy hívják ezt a nadrágot?...

Hogy hívják ezt a nadrágot? (ffi) Miskolcon hol lehet kapni?

Figyelt kérdés

A nadrágnak viszonylag magas a csípő része, farmer anyagú, vagy vékony (tavaszi, nyári) színes, de nem farmer. Az ülepe nagyobb, és a szára a láb felé haladva folyamatosan szűkül, a színes anyagúaknál "gumis" az alja. Általában magasított szárú cipővel hordják.

Miskolcon hol lehet ilyet kapni és kb. mennyibe kerül?

Köszönöm! :)

2012. ápr. 21. 16:00
 1/2 anonim ***** válasza:

[link]

Ilyenre gondolsz? Szerintem simán csak mélyülepű nadrágnak hívják, bár lehet hogy van rá más kifejezés is. Én a Mirror Fashionban vettem tavaly, de az idei kollekcióban is vannak hasonlók. 8000 Ft volt. Tényleg nem farmer, viszont az enyémnek nem gumis a szára. És nem magasított a dereka. Ezt is ugyanúgy le szokták tolni csípőig.

2012. ápr. 22. 10:37
 2/2 A kérdező kommentje:

Szia! Pontosan ilyenre gondolok! :) Köszönöm, megy a zöld kéz! :D

Esetleg ha tudtok még üzleteket Miskolcon, hogy hol lehet ilyet kapni, azt nagyon megköszönném! :D

2012. ápr. 22. 11:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!