Miskolcon hol találok ilyen nadrágot? (kép lent)
Figyelt kérdés
Neten néztem már,de csak hasonlót találtam,nekem pont ilyen kellene,ami végig ki van "szaggatva" ekkora lyukakkal.
Ha valakinek van ilyen és eladná,akkor az is érdekelne :)
(xs-es,s-es a méretem, max. kisebb m-es méretezésűek)
Köszönöm a segítséget!
2011. jan. 13. 19:55
1/5 anonim válasza:
miskolcon láttam sok helyen vagy két honappal ezelőtt csak már nem emlékszem rá.de azt tudom hogy van a legolcsóbb kínaiba is
2/5 anonim válasza:
veszel egy cicanadrágot és kivagdosod, sokkal olcsóbb és eredetibb is
3/5 A kérdező kommentje:
köszi!(várom még a tippeket)
Utolsó,erre én is gondoltam,de szerintem az sosem lesz ilyen,mivel el kell dolgozni a lyukakat-de végül is ez a verzió marad,ha nem találok sehol.
2011. jan. 13. 20:20
4/5 anonim válasza:
én így csinálnám, sőt lehet, hogy majd fogok is, ha jobb idő lesz
5/5 A kérdező kommentje:
:) jaja,valószínűleg én is:tegnap szétnéztem,de nem találtam(bár gondolom inkább majd tavasszal lesz ilyesmi)Szerintem amúgy is olcsóbban jön ki,ha veszünk egy simát :))
2011. jan. 15. 13:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!