Dávidmester13 kérdése:
Dr. Martens 1460 az 1919 és az 1490 között mi a különbség? (Venni szeretnék )
Figyelt kérdés
mert én nem látom a különbséget ?
mivel am mind3 sima a talpa nem pedig bordázott. Venni szeretnék am és főleg azért tetszik mert nem áll fel feltűnően és bohócosan az orra + sima a talpa is ,jó minőségű bőrből van , eddig csak jót hallottam róla,
nektek mi a véleményetek ?
a kettő közül melyiket vegyem ?
1 [link] (1490)
2. [link] (1919)
?????
2012. ápr. 21. 09:38
1/7 anonim válasza:
Az első nem betétes, a második betétes. Nekem az 2. van. Szeretem nagyon. Tartós darab.
2/7 A kérdező kommentje:
és melyiket ajánlod jobban az 1. vagy a 2. ?
2012. ápr. 21. 09:48
3/7 anonim válasza:
Sosem volt betétesem, így nem tudom annak mi az előnye. Szerintem érdemes befektetni egy Martensbe, itt már csak a te ízlésed szab határt. A betét nélküli valamivel csinosabb, mint a betétes.
Neked melyik tetszik?
4/7 A kérdező kommentje:
nekem az 1490-es a betét nélküli :D
2012. ápr. 21. 10:46
5/7 anonim válasza:
Nekem 1460-as van már 8 éve, tartós, és kényelmes (eleinte viszont nagyon törte a lábamat). Viszont a talpa mivel sima, nagyon csúszós!
6/7 A kérdező kommentje:
de neked 1460-asból hány soros van ? és milyen színű ?
2012. ápr. 21. 12:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!