Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Fehér vagy világos felsőhöz...

Fehér vagy világos felsőhöz fel lehet venni fekete melltartót?

Figyelt kérdés
Egyik nap egy (idősebb) nőn piros blúzt láttam és zöld melltartót, ami elég visszataszító volt, de ez a fent említett kombinációval is?
2009. jún. 20. 20:30
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

"hát sztem ez hülyeség hogy vki ezt elkönyveli h ez ciki! [...] a szilikonpánt az tényleg "ciki"

Egyik mondattal agyoncsapod a másikat!

Nem egy ember szerint ciki, nem is kettő szerint. Hanem olyanok szerint, akiknek ez a szakmájuk, tervezők, stylist-ok, modellek. Én inkább mellettük voksolok, mint egy 16 éves mellett...

2009. jún. 20. 21:04
 12/17 anonim ***** válasza:
azért írtam idézőjelbe :) és most írta a kérdező h 23 éves, nem pedig 16! na nembaj, én továbbra is kitartok az eddig írtakhoz, ja és nem úgy értettem én se, hogy minél rikítóbban kell(ene) öltözködni, csak leírtam, hogy sztem mi fér még bele.
2009. jún. 20. 21:08
 13/17 anonim ***** válasza:
Én nem a kérdezőre értettem, hanem a példámban leírt lányra...
2009. jún. 20. 21:48
 14/17 anonim ***** válasza:

ha magán a világos pólón átlátszik a sötét melltartó, az szerintem közönséges. Lehet, hogy van valami régimódi beütésem.

15/L

(ki lehet bírni a fehér fölsőt világos melltartóval :P)

2009. jún. 20. 22:29
 15/17 anonim ***** válasza:

Ha atlatszik akkor lehetoseg szerint testszinut.

Ha meg nem latszik at/ki akkor meg mindegy.

Faj a szemem, mikor egy olyan lanyt latok aki egyreszt nem tud maganak melltartot valasztani, mert kisebb a kosara mint kene ezert a hatan felugrik a melltarto pantja, es egy nyakbakotos felsohoz felhuz egy sima melltartot aminek a vallpantjai ektelenkednek. Hatul meg ugye minden kilatszik keresztbe is meg a vallpant is. Na az tenyleg jaj. De ha nem igy akarod hordani akkor szived rajta :]

Lehet hogy regimodi vagyok, de en a melltartot altalaban elrejtenem.

Vegeredmenyben a valaszom: Felsotol fugg :P

2009. jún. 20. 23:33
 16/17 anonim ***** válasza:
Én fel szoktam venni fehér felső alá piros vagy fekete melltartót is, nem nagyon érdekel mit gondolnak mások, van ennél sokkal gázabb dolog is sztem... Amúgy még senki se szólt meg érte.
2009. jún. 21. 04:32
 17/17 anonim ***** válasza:
Ha átlászik, akkor NEM!
2009. jún. 21. 20:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!