Fehér vagy világos felsőhöz fel lehet venni fekete melltartót?
"hát sztem ez hülyeség hogy vki ezt elkönyveli h ez ciki! [...] a szilikonpánt az tényleg "ciki"
Egyik mondattal agyoncsapod a másikat!
Nem egy ember szerint ciki, nem is kettő szerint. Hanem olyanok szerint, akiknek ez a szakmájuk, tervezők, stylist-ok, modellek. Én inkább mellettük voksolok, mint egy 16 éves mellett...
ha magán a világos pólón átlátszik a sötét melltartó, az szerintem közönséges. Lehet, hogy van valami régimódi beütésem.
15/L
(ki lehet bírni a fehér fölsőt világos melltartóval :P)
Ha atlatszik akkor lehetoseg szerint testszinut.
Ha meg nem latszik at/ki akkor meg mindegy.
Faj a szemem, mikor egy olyan lanyt latok aki egyreszt nem tud maganak melltartot valasztani, mert kisebb a kosara mint kene ezert a hatan felugrik a melltarto pantja, es egy nyakbakotos felsohoz felhuz egy sima melltartot aminek a vallpantjai ektelenkednek. Hatul meg ugye minden kilatszik keresztbe is meg a vallpant is. Na az tenyleg jaj. De ha nem igy akarod hordani akkor szived rajta :]
Lehet hogy regimodi vagyok, de en a melltartot altalaban elrejtenem.
Vegeredmenyben a valaszom: Felsotol fugg :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!