Fehér vagy világos felsőhöz fel lehet venni fekete
melltartót?
NEEEEEM!
Legyen már egy kicsi ízlése is az embereknek!
Én meg egy 16 éves lányt láttam szürke trikóban fekete melltartóban. És még büszke is volt rá, hogy ilye szépen felöltözött :(((
2009. jún. 20. 20:33
hát igen ez elég érdekes színkombináció amit láttál! én úgy gondolom, egy fehér blúz alá jobb a fehér melltartó, viszont ami nem túl alkalmi meg ilyesmi, (pl vajszínű top), az alá simán mehet fekete! persze általánosítani nem lehet, van ami alatt jól áll, van ahol nem. én gyakran látok pl sötét felsők alatt piros melltartót, sztem egyes színekkel az is jól áll.
2009. jún. 20. 20:37
Én nem venném fel így,inkább vegyél alá fehér melltartót!
én pl. annyira figyelek rá,hogy ne látszódjon a melltartóm színe h az utóbbi időbe a melltartóhoz válogattam a felsőimet,mert csak a fehér alapon pink pöttyöset tudtam hordani...XD ezért mindig olyan felsőbe mentem el,amibe nem látszott a pötty:D
2009. jún. 20. 20:40
4/17 A kérdező kommentje:
Én sem alkalmi ruhára gondoltam, hanem csak egyszerű utcai topokra, pólókra. Nem tudom miért, de valamiért nem csípem a fehér vagy színes melltartókat, csak a feketét. Ruhából viszont van mindenféle színűm. De, ha tényleg olyan szörnyű a fehér póló - fekete melltartó kombináció, akkor majd valahogy magamra erőltetem a fehéret.:)
Nem,szigorúan tilos,sőt állítólag már az is ciki,ha fehér felsőhöz fehér melltartót veszel,mert a testszínű dukál hozzá:)
2009. jún. 20. 20:43
hát elvileg ha átlátszó pl fehér blúz akkor az alá csak fehér melltartó, ha nem átlátszó a fehér felső mehet alá fekete melltartó, mivel nem látszik át a felsőn, de akkor pánt nélküli vagy szilikonpánt
2009. jún. 20. 20:46
7/17 A kérdező kommentje:
Pfff... Hát ilyen alapon felvásárolhatom egy bolt melltartókészletét annyi színben, amennyi csak létezik. Amúgy sem szeretem hordani, de persze felveszem, mert anélkül elég gázos lenne közlekedni.:)
Csak tudnám ki dönti el, hogy mától ez "ciki"...
Én is ezen gondolkoztam az egyik nap, aztán végül úgy döntöttem, hogy inkább marad a fehér melltartó.
De szerintem az tud szexi is lenni, mikor fehér felső, fekete melltartó...de mindeggy.:D Inkább én sem vettem fel úgy.
2009. jún. 20. 20:50
hát sztem ez hülyeség hogy vki ezt elkönyveli h ez ciki! azért mert neki nem tetszik, még nem biztos h az! lehet aki konzervatívabb annak nem jön be, viszont egy kicsit extrémebb vagy fiatalabb lányon miért lenne jó? mellesleg én se részesítem előnyben a fehéret, de ha muszáj akkor felveszem, + még van rózsaszín, bőrszínű és ilyesmi melltartóm szükség esetére. hozzátenném még hogy a szilikonpánt az tényleg "ciki" :D ráadásul gusztustalan. valamikor bejött a divatba, de manapság már nem valami előnyös!
2009. jún. 20. 20:51
10/17 A kérdező kommentje:
Én 23 vagyok, a cifrán felöltözött nőhöz csak azért írtam oda, hogy idősebb volt, mert... Nem is tudom már miért.:D
Idősebbeken tényleg elég furán nézne ki a fekete-fehér kombináció.:)
Kapcsolódó kérdések: