Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Mi ilyenkor az ideális viselet?

Mi ilyenkor az ideális viselet?

Figyelt kérdés

Fél óra múlva sétálni megyek egy sráccal, aki nagyon fontos nekem. Borús, esős idő van.

Mit vegyek fel?

Általában szeretem a csinos ruhákat, nem hordok sport cipőt és szabadidő nadrágot... Imádom a blézereket, blúzokat, toppokat, pólókat, kis cipőket, farmerrel és különféle kiegészítőkkel.

Mit tanácsoltok, mi az, ami egy ilyen sétához nem túl elegáns és ideális?

2009. jún. 20. 17:34
 1/7 anonim ***** válasza:
84%

szerintem egy laza cipő :D

farmer, vagy szoknya cicanadrággal

top kis kabátkával

2009. jún. 20. 17:38
 2/7 anonim ***** válasza:
97%
Remélem még nem késtem el. VEgyél farmert, egy csinos blúzzal, vagy farmerszoknya, meg vigyél egy kardigánt, + magassarkú. Ha rám hallgatsz cicanacit ne, a fiúk hánynak tőle.Bocs mindenkitől.
2009. jún. 20. 17:49
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Az utolsó válaszadót azért megcáfolnám. Nem vagyok egy cicanacis típus, de egy hónapja beszereztem egy fekete és egy sötét barna színűt. (életemben először) Illetve vettem hozzá néány feneket takaró csinos felsőt. Szerinetm nagyon csini tud lenni egy magassarkú papuccsal, vagy akár egy lapossal s.

Egy kicsit tartottam tőle, hogy mit mond a férjem, ha meglátja, de nagyon tetszett neki, és mondta, hogy nem tudom miért izgultam, nagyon jól áll.

2009. jún. 20. 19:36
 4/7 A kérdező kommentje:

kombináltam a válaszokat és bejött :)

köszönöm.

2009. jún. 20. 22:02
 5/7 anonim ***** válasza:
Eddig egy fiú nem hányt attól (főleg a barátom nem, és az ő véleménye a mérvadó - ő meg megmondja, ha valami rémesen néz ki), ha cicanacit vettem fel. Már nem aktuális, csak mondom, mert írták előttem, hogy ez van.
2009. jún. 21. 13:40
 6/7 anonim ***** válasza:

és ha kombináltad, mit vettél fel?

bejött, az jó :) - megdicsért a fiú???

2009. jún. 21. 14:07
 7/7 A kérdező kommentje:

Egy rövid piros szoknyát vettem fel, ugyan nem farmer szoknya volt, hanem elöl gombos és picit bővülő szoknya. Melegebb ruhaként a hozzátartozó piros blézert vittem el, de nem volt rá szükség, mert jó idő volt. Fekete leggingset vettem alá, egy piros magassarkúval. Ezen kívül egy fekete top volt rajtam, nem túl mélyen dekoltált, mert szerintem nem jó mindent egyszerre megmutatni...

Nyakláncot nem vettem, mert elég hangsúlyos volt a cipő, ezért két apró pont szerű fülbevalót viseltem még.

Igen, megdicsért bizony. Amikor megérkeztem mosolyogva méregetett és azt mondta, hogy gyönyörű vagyok. Az első csók után már lélegzetelállító státuszt kaptam =)

A cicanadrágon lehetne vitatkozni...

Nem jó, ha az ember mindig ezt kombinálja, mert bárhogy is van, unalmas. De én imádok öltözködni, ezért annyi mást hordok, hogy ez csak kéthavonta egyszer kerül elő. Ennyi bele fér szerintem. Persze hozzátenném, hogy tudni kell viselni. De ha a páromat zavarni fogja - bár szerintem nem így lesz majd...- akkor nem fogom felvenni, természetesen.

Köszönöm még egyszer azoknak, akik válaszoltak, ha előbb, ha utóbb.

Puszi,

Lili

2009. jún. 21. 14:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!