Ma nagy buli lesz, és nem tudom mi illik mihez. Fehér ruhához illenek e ezek a kiegészítők?
Figyelt kérdés
Fehér koktél ruha igazából, pánt nélküli, és a szoknya alja nem szűkül, hanem bővülés egy kicsit fodros...A ruha teljesen fehér, még a sejem szegélye is fehér, és nincs fehér cipőm se táskám...Viszont van fekete táskám, cipőm...szerintetek összeillik ez?2009. jún. 20. 10:38
11/16 anonim válasza:
NE!!!!
Piros kiegészítők egy ezüstcsíkos,fekete cipőhöz és táskához???
Hát hogy nézne már ki???
Szerintem vegyél fekete kiegészítőket. :)
12/16 anonim válasza:
Jó hozzá a fekete a cipő és táska.Szerintem vegyél hozzá fekete kiegészítőt fel(nyaklánc,fülbevaló,karkötő)
13/16 A kérdező kommentje:
Igen, már megvan, fekete táska, cipő, nyaklánc, karkötő, és a ruha fehér...Nagyon szépen köszönöm a kommenteket....
2009. jún. 20. 13:18
14/16 anonim válasza:
Jó a fehérhez a fekete cipő és táska. De tényleg legyne rajtad még fekete ékszer.
Egy valami viszont: mivel pánt nélküli a felsőd, ne húzz szilikonpántot!!!!!!!!! Mert az nagyon gáz. Legyen pánt nélküli melltartód vagy semmi. Bár nem tudom, hogy szeretted volna ( lehet nem is húznál szilikonpántot) bocs, h ezt írtam, csak tanács.
15/16 anonim válasza:
Szerintem is jó lesz a fekete- ezüst cipő és táska! De én a helyedben csak karkötőt vennék, nyakláncot nem! :)
Egyébként én nem szeretem a tiszta fehér összeállításokat. Olyan doktornő (vagy pasik esetében műtős) hatása van :)
16/16 A kérdező kommentje:
igazából ha ez a fehér ruhán lenne más minta giccses lenne, mert a selyemtől, amivel van kicsit fényes, és szerintem így jó...:)Köszönöm a komit
2009. jún. 20. 16:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!