Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Ma nagy buli lesz, és nem...

Ma nagy buli lesz, és nem tudom mi illik mihez. Fehér ruhához illenek e ezek a kiegészítők?

Figyelt kérdés
Fehér koktél ruha igazából, pánt nélküli, és a szoknya alja nem szűkül, hanem bővülés egy kicsit fodros...A ruha teljesen fehér, még a sejem szegélye is fehér, és nincs fehér cipőm se táskám...Viszont van fekete táskám, cipőm...szerintetek összeillik ez?
2009. jún. 20. 10:38
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
96%
Sokak szerint nem, de szerintem a fekete és a fehér igenis össze illik! Én tuti, hogy fölvenném! Amúgy ha meg nem veszed fel akkor veszel 10.000-ér egy cipőt meg egy táskát? Meg ha nincs vmi színben hozzá passzoló akkor is veszel? Na ne má!!!
2009. jún. 20. 10:45
 2/16 anonim ***** válasza:
100%

Teljesen jól összeillik, csak akkor valami fekete bizsut (nyaklánc, karkötő) vegyél fel, mert a táskád nem biztos, hogy a kezedben lesz egész este.

(Én így látatlanban egy fekete vastag karkötőt vennék még fel.)

2009. jún. 20. 10:51
 3/16 A kérdező kommentje:

Hát iazából ezért vagyok tanácstalan, hogy nem tudom, hogy vegyek e vagy nem...

Am. azon gondolkoztam, hogyha teljesen fehér rtajtam minden cucc, szerintem az se valami "vonzó"...

4/16 A kérdező kommentje:

Köszönm szépen a válaszokat

:)

5/16 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem a fehér-fekete összeállítással semmi bajom, simán jó, de én tuti feldobnám kiegészítőkkel, pl. fülbevaló, nyaklánc, karkötő. de mind a 3 ugyanolyan színű legyen. pl. pink, vagy lila, sárga, zöld, kék. Feldobná az egészet. És nem kicsit ünneplős hatása lenne egy bulin a fehér-feketének. Remélem segíthettem. Jó bulizást. 22/L
2009. jún. 20. 11:15
 6/16 anonim ***** válasza:
48%
Jaj, a bizsut kerüld... Mert azzal csak olcsó hatást keltesz, ilyen "elegáns" szereléshez nem illik (agyonvágná a selymet). Fekete cipő + fekete táska ékszer nélkül is megállja a helyét.
2009. jún. 20. 11:18
 7/16 anonim ***** válasza:
83%

sztem kell az ékszer, egy vastagabb műanyag fekete karperec, vagy egy fekete nyaklánc mindenképp kéne, mert fehér koktélruha fekete cipővel kicsit olyan hatástalan.

de én amúgy vmi más színű cipőt és táskát vennék hozá, nem feketét de nemis fehéret. pirosat esetleg, vagy sötétlilát.

de a fekete is jó, ezért lehet énsem szaladnék vmelyik plázáig h vegyek egy másik cipőt cipőt és táskát. de kiegészítőt mindenképpen vennék fel. de annaksemkell feketének lennie, pl vehetsz hozzá piros karkötőt és nyakláncot.

2009. jún. 20. 11:41
 8/16 A kérdező kommentje:
Akkor ezt most vehetem úgy, hogy fekete ciő, fekete táska, meg piros ékszerek?mert a táska meg a cipő, marad, mivel többen azt mondták, hogy összeillik...
2009. jún. 20. 11:43
 9/16 A kérdező kommentje:
ja és am. a cipő nem teljesen fekete, ezüst minta van benne, és a táskán is ezüst csatt van
2009. jún. 20. 11:45
 10/16 anonim válasza:
28%
Szerintem szuper ahogyan legutóbb írtad. Fekete cipő, táska, és piros kiegészítők.
2009. jún. 20. 11:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!