Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Hol tudok venni vagy rendelni...

Hol tudok venni vagy rendelni honvédségi új terepnadrágot, terepzubbonyt és sisakhuzatot?

Figyelt kérdés
Netes katonai boltokat már néztem egy csomót, de vagy nincs, vagy csak használt van. Voltam már sok katonai boltban személyesen is, de csak honvédségi terepinget találtam eddig.
2009. jún. 19. 22:45
 1/7 anonim ***** válasza:

Én amikor beírtam a keresőbe legalább 20 árúházat kihozott. De szerintem ez a legjobb: [link]

Amúgy ti kaptok rá péznt és úgy veszitek meg? Én mindig azt hittem, hogy ezt ott adják ki.:)

2009. jún. 20. 10:17
 2/7 A kérdező kommentje:

Ezt a weboldalt ismerem, de azért kösz. Nincs meg ott se. Ilyen kéne:

[link]

2009. jún. 20. 10:44
 3/7 anonim ***** válasza:
Ó hát akkor bocsi! Nekem tök egyforma mind1-ik...xD!
2009. jún. 20. 11:01
 4/7 A kérdező kommentje:
Amúgy nem vagyok katona, csak magáncélra kellene.
2009. jún. 20. 12:41
 5/7 anonim ***** válasza:
Aha! Ettől még nem tudok többet segíteni, de ha csak magáncélra kell akkor, mért kell ilyen pontosan, mért nem elég 1 sima terepmintás gatya? Tudom hamar megfogok öregedni:```(
2009. jún. 20. 13:00
 6/7 A kérdező kommentje:
Nem, mert gyűjtöm az egyenruhákat. Van már amerikai, német, és most kell a magyar is.
2009. jún. 20. 21:25
 7/7 anonim ***** válasza:
:)
2009. jún. 21. 13:54

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!