Tényleg gáz? Persze nem koszosnak kell lenie ez alap, de inkább szilikonpánt mint, hogy rikitson a toppom alatt a pánt. Nem tehetem meg, hogy ne hordjak melltartot vagy pántélkülit. Szerintetek?
2009. jún. 19. 20:12
1/9 anonim válasza:
Nem tudom, én sem szeretem a szilikont de szoktam hordani csak nagy ritkán..egy fekete melltartópánt szerintem akkor is jobban mutat mint a szilikon..persze csak akkor ha nem látszik át a pólón a fekete.
2009. jún. 19. 20:23
2/9 anonim válasza:
Szerintem gusztustalanul néz ki,de nyilván másnak meg a tetoválás számít gusztustalannak,a harmadiknak meg a vietnami papucs.nem vagyunk egyformák,az a lényeg,hogy neked kényelmes legyen.
2009. jún. 19. 20:39
3/9 anonim válasza:
nekemsem jön be a szilikonpánt, merthogy semmi értelme, mert akkorisláccik, és sztem elég bénán fest mikor így rátapad a bőrödre és láccik ahogy nyomja ott össze bőrt és sötétebb színű a vonal mentén, merthogy szorítja a pánt:D
egy fekete melltartópánt sokkal esztétikusabb és szebb is.
2009. jún. 19. 21:44
4/9 anonim válasza:
szerintem 2féle top van: ami rendes melltartóval is felvehető, meg amihez nem való melltartó. visszataszító a szilikonpánt, szerintem igénytelenül néz ki. én nem szeretek melltartó nélkül járni, ezért olyan topot veszek, ami alá felvehető melltartó.
2009. jún. 20. 08:54
5/9 anonim válasza:
Pl, akinek olyan rhálya van, buliruha, aminek nincs pántja, vagy csőtopp, akkor azt hogy lehetne fekete vagy fehér, vagy akármilyen meltartó pántall felvenni...mivel azok az egyberuhák nagyon divatosak, és nagyon sok lányon látom bulikba is, azok mit csináljanak? nyilván marad a szilikon pánt, és az se nyomja össze a bőrt, ne lessz sötétebb csík, ha nem veszi az illető túl szorosra...
Viszont az tényleg gusztustalan, ha már fekete az a pánt...
17/L
2009. jún. 20. 10:48
6/9 anonim válasza:
pántnélküli melltartó is létezik. az előző esetekhez pont jó.
2009. jún. 20. 11:03
7/9 anonim válasza:
utolsó előtti vagyok, és am. eléggé kényelmetlen viselet szerintem, és valaki nem szereti azt hordani...
2009. jún. 20. 11:49
8/9 anonim válasza:
Ha jó minőségű pánt nélkülit vesz, semmi probléma a viselésével! Szerintem is gusztustalan a szilikonpánt! Semmi értelme nincs, undorítóan rátapad a bőrre, megnyúlik, elszineződik... Akkor ha fekete a top veszek hozzá fekete melltartót mondjuk, de ez is csak egy megoldás. Vagy pl nyakbaakasztós tophoz nyakbaakasztós melltartót, nem szilikonosat (mive úgysem látszik)...
2009. jún. 21. 11:29
9/9 anonim válasza:
Van már mindenféle színes melltartó pánt...kiválasztod a megfelelő szint a ruhádhoz, és hordhatod is...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!