1/11 anonim válasza:
Pontosan. Szóval legyen a ház szine sz indok, vagy csak ruha, ezt a két színs NE párosísd...
2/11 anonim válasza:
Szerintem egy sötétkék farmer egy pasztell-zöld pólóval vagy felsővel jól mutat, de azzal ne próbálkozz, hogy mindkét szín ugyanolyan árnyalatú! (mondjuk élénkkék az élénkzölddel, vagy a pasztellkék a pasztellzölddel) Az a jó, ha az egyik szín jobban érvényesül, mint a másik.
3/11 anonim válasza:
Hello!
A kockással se megy a csíkos, mégis hordják. Ami neked tetszik, azt hordjad és ne azt amit mások helyeselnek :)
4/11 anonim válasza:
szerintem nem megy egymáshoz de attól függ miben gondolod
5/11 anonim válasza:
Szerintem megy egymáshoz, csak figyelj arra, hogy egyszere az egyik legyen hangsúlyban. Pl. egy kék egyberuha, hozzá zöld táska, az jól néz ki. De az árnyalatokon sok múlik.
6/11 anonim válasza:
Már láttam kék-zöld kombinációt, és nekem tetszett.
7/11 anonim válasza:
Dehogynem megy! MIndent lehet kombinálni mindennel:P Csak ügyesen kell. Attól mert a "nagykönyvben" ugy van benne h NEM még lehet:P Pinket sem "szabad" elvileg pirossal hordani, de lehet ugy kmbinálni hogy isteni legyen:P
8/11 anonim válasza:
Attól függ milyen zöld és milyen kék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!