Szerintetek jól néz ki ez a magassarkú? Felvennétek?
2012. ápr. 15. 21:20
1/14 anonim válasza:
gyönyörű de én ilyen sarokkal azt hiszem az ortopédián kötnék ki
2/14 anonim válasza:
szép, de egy 16 évesen szerintem túlzás
3/14 anonim válasza:
Nekem személy szerint nem tetszik. De 16 évesen ne vedd fel, ha csak nem a nyuszifülek megszerzése az egyetlen életcélod!
4/14 anonim válasza:
Ez csak kivételes alkalmakra való,idősebbeknek. Huzamosan nem lehet benne járni.
5/14 anonim válasza:
Nekem nem tetszik. És biztos nem lenne túl jó véleményem arról a 16 éves kislányról, akin ilyet látnék.
6/14 anonim válasza:
16 vagyok és nekem van ilyenem fehérbe!
ha tetszik hord! :D
7/14 anonim válasza:
csillogás nélkül jobban nézne ki, alkalmakkor... bár nem egy 16 éves lánynak...
8/14 anonim válasza:
szep, egy 22 eves modell alkatu es stilusu lanyon egy rendezvenyen.
16 evesen hetkoznapra nevetseges.
20L
9/14 anonim válasza:
Jól néz ki, de nem venném fel, ugyanis ebben NEM LEHET menni. Imádom a magassarkút, rengeteg van, ezt a fajtát már rengetegszer próbáltam kínaikban, de még megállni sem lehet benne szerintem, nemhogy menni. De ha neked sikerül, akkor hajrá :D
10/14 anonim válasza:
Nálunk a jogi karon topognak(tényleg topognak!) benne a 20+ csajok. képen nagyon jól néz ki, meg divatbemutatóra tökéletes, de egy 16 évesnek semmiképp. Hiába szép, ha kész komédia, amíg megteszel benne 10 métert. Ebben már nem csak az ügyetlenek nem tudnak járni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!