Lányok, nektek milyen öltözködésű, milyen típusú srácok jönnek be? A többi lent.
Nekem alapvetően ezek közül egyik sem, az inges elegánsabbak jönnek be, persze nem az öltönyös nyakkendősre gondolok hanem akik kigombolva hordják az inget szóval azért lazább stílusban.
Ha a felsoroltak közül kéne választani akkor a rockert választanám végül is van fekete ing is, bár azt hiszem fekete ruha alatt nem az értendő, de a maga a fekete szín jobban tetszik mint a színes pólók, nekem valahogy furcsa pl egy lila, narancs vagy rózsaszín póló egy pasin...
a rocker/metálos srácok. ha még hosszú is a haja (és ápolt!) akkor félig-meddig nyert ügye van :$
de a punkok is, ha nem az a legalja büdös csöves punk, hanem az ápoltabbak, tetszikérteni.
a páwáktól és társaiktól viszont herótom van. szerintem egy fiú ne vegyen föl rózsaszín meg lila pólót. meg úgy egyáltalán nem, na.
de ha jó fej és megvan a "kémia" akkor igazából mindegy, hogy hogyan öltözködik.
egy metálos lány
Én egy besavanyodott vénasszony vagyok :D, de azt szeretem, ha egy férfi tök átlagosan öltözik: farmer, póló, sportcipő. Ékszereket lehetőleg ne viseljen, a fején se legyen semmi (se sapka, se kendő).
28/N
-Kék/zöld/szürke szem
-barna haj
-hosszú haj frufru nélkül VAGY punk felállított haj
-acélbetétes Doc Martens bakancs VAGY tornacipő(bár az utóbbit kevésbé kedvelem)
-szétszaggatott/sima BŐ fekete/bő sötétkék farmer nadrág
-bő együtteses, halálfejes(misfits) pólók.
-Ing kigombolva
-Farmer
-Sportcipő
-Cipzáros felső
-Rövid/Kicsit hosszabb haj
Ettől elolvadok :D
Én fiú vagyok (17) , de amúgy mi az hogy ing kigombolva? Mármint felülről 1-2-3 gombnyi? Csak mert én nem vágyok így jártas eme mély szakkifejezésekben mint "ing kigombolva" .p
Az mondjuk tény hogy én is hagyom annyira lazán hogy mellszőrzet legyen ahhoz nekem elég 1 gombot kigombolva hagyni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!