Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » H&M vagy ZARA? Melyiket...

H&M vagy ZARA? Melyiket szereted jobban?

Figyelt kérdés

A svéd és a spanyol divatóriás között nyílt "háború" zajlik, a H&M-nek a legfőbb vetélytársa a ZARA, és vice versa.

Te melyik márkát szereted jobban? (Kor, nem!)

2012. ápr. 14. 00:34
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
H and M forever:DDD
2012. ápr. 14. 00:42
 2/13 anonim ***** válasza:
Mindkettő bejön, de inkább a Zara Trf
2012. ápr. 14. 00:50
 3/13 anonim ***** válasza:

H&M

én a Zarában még életemben nem találtam jó holmit.

2012. ápr. 14. 01:02
 4/13 anonim ***** válasza:
76%

Csak most olvastam a kiegészítést, azért ez furcsa, hogy ők vetélytársak?? Nem gondolnám, a H&M lényegesen olcsóbb, mint a Zara.

Szerintem nagyon nem egy kategória.

2012. ápr. 14. 01:04
 5/13 anonim ***** válasza:
83%

Tökre más stílust képviselnek és az árkategóriájuk is más. Ok nem vetélytársak. Ha nagyon keresni akarsz a zarának vetélytársat akkor inkább a mango.

Én személy szerint a h&m-et sokkal jobban szeretem, de cipőkből csak a zara.

21L

2012. ápr. 14. 03:01
 6/13 anonim ***** válasza:
100%
Hát és Zarába soha az életben nem találtam olyan ruhadarabot ami tetszett volna. Úgyhogy inkább a H&M.19N
2012. ápr. 14. 09:45
 7/13 anonim ***** válasza:
100%
mindkettő jó, de a h&m-ben többet vásárolok. számomra az árkategória a lényeg, mert végülis h&m-ben is ugyanúgy találhatok szar cuccokat, mint a zarában
2012. ápr. 14. 11:00
 8/13 anonim ***** válasza:
83%

H&M-ben többet vásárolok, de ahogy előttem is írták, nagyon nem egy kategória a két márka. A stílus és az árkategória is két külön fogalom mindkét üzletben. :D

Amúgy a H&M-el csak az a bajom, hogy a lányok többsége onnan öltözködik, tehát nagyon tömeg.

Bár érthető, mivel jó cuccok vannak ott és viszonylag olcsón.

18/L

2012. ápr. 14. 12:19
 9/13 lexie_heroin válasza:
100%

H&M !! A Zarában még eddig egy értelmes olcsóbb cuccot sem találtam.

14L

2012. ápr. 14. 13:17
 10/13 anonim ***** válasza:
83%

A Zarának tényleg nagyon idegen a stílusa. Talán külföldön menőbb, de ott meg olyan furán öltöznek az emberek, szerintem ott is csak az ízlésficamosok veszik.

Sokszor olyan érzésem van, mintha 40-es, 50-es nőknek készítenék inkább a ruhákat. Olyan mamás egyik-másik.

2012. ápr. 14. 14:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!