H&M vagy ZARA? Melyiket szereted jobban?
A svéd és a spanyol divatóriás között nyílt "háború" zajlik, a H&M-nek a legfőbb vetélytársa a ZARA, és vice versa.
Te melyik márkát szereted jobban? (Kor, nem!)
H&M
én a Zarában még életemben nem találtam jó holmit.
Csak most olvastam a kiegészítést, azért ez furcsa, hogy ők vetélytársak?? Nem gondolnám, a H&M lényegesen olcsóbb, mint a Zara.
Szerintem nagyon nem egy kategória.
Tökre más stílust képviselnek és az árkategóriájuk is más. Ok nem vetélytársak. Ha nagyon keresni akarsz a zarának vetélytársat akkor inkább a mango.
Én személy szerint a h&m-et sokkal jobban szeretem, de cipőkből csak a zara.
21L
H&M-ben többet vásárolok, de ahogy előttem is írták, nagyon nem egy kategória a két márka. A stílus és az árkategória is két külön fogalom mindkét üzletben. :D
Amúgy a H&M-el csak az a bajom, hogy a lányok többsége onnan öltözködik, tehát nagyon tömeg.
Bár érthető, mivel jó cuccok vannak ott és viszonylag olcsón.
18/L
H&M !! A Zarában még eddig egy értelmes olcsóbb cuccot sem találtam.
14L
A Zarának tényleg nagyon idegen a stílusa. Talán külföldön menőbb, de ott meg olyan furán öltöznek az emberek, szerintem ott is csak az ízlésficamosok veszik.
Sokszor olyan érzésem van, mintha 40-es, 50-es nőknek készítenék inkább a ruhákat. Olyan mamás egyik-másik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!