Gáz ha fekete hosszú cicanacit felveszek egy fekete topánkával és egy fehér hosszított felsővel?
Figyelt kérdés
160 cm vagyok és 69 kg2012. ápr. 13. 08:40
1/7 anonim válasza:
Nem,szerintem az tök jó,feltéve ha a hosszított fehér felső,nem három számmal kisebb rád-bocsi csak láttunk már ilyet.
2/7 A kérdező kommentje:
Dehogy is:D xl-es:) Még a fenekemet is takarja:))
2012. ápr. 13. 08:58
3/7 anonim válasza:
a színösszeállítással semmi probléma. fekete-fehér klasszikus. az előző jól mondja, ha húsos vagy, ne legyen ki a hájad a pólóból, én még azt is mondom, ha a combod sem a legvékonyabb, akkor válassz inkább egy farmert, mert a cicanaci szépen kiemeli majd a vastag lábad. De ha jó lábad van, vedd fel nyugodtan.
4/7 anonim válasza:
Előzőnek nincs teljes mértékben igaza, egy vastagabb lábú lány is nyugodtan vehet fel cicanacit, ha megfelelő a méret és jól öltözik fel hozzá. Hosszított felső alap, nyilván nem latex vagy hasonló fényes anyagú a naci mert az nem előnyös, de a fekete alapból vékonyabbnak mutatja a lábakat amit egy magassarkúval (nem kell 10 cm-es) még jobban ki lehet hangsúlyozni.:) Nekem elég szép formája van a lábamnak de a téli pluszok még meglátszanak rajta, de ha cicanacit magassarkúval veszek fel nagyon sokat dob rajta.:)
5/7 anonim válasza:
hát szerintem meg gáz. bocsi h ezt mondom, de nagyon undorító, ha egy "vastagabb" lány felvesz feszülős cuccokat. viselj inkább egy csini szoknyát. (ami bővebb fazonú, mert eltakar, és hozzá magassarkú)
6/7 ívy1 válasza:
A te méreteid még beleférnek,főleg ha nem is vagy teltebb,hanem csak az erős csontozatod miatt vagy nehezebb. Maga az összeállítás szerintem csinos,de egy kép segítene a pontosabb véleményben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!