Szerintetek ilyet hordhatnák suliba?
ilyesmi zakó,csak fehér,jobban kivágott és az ujja kicsit ráncolt
nem lenne túl elegáns suliba?és farmerhoz felvehetném?:))
Farmerral? Ezt nem mondod komolyan! Nagyon elegáns, nyugodtan felveheted suliba is, de nehogy már farmerral.
Ilyet leginkább (hasonlóan elegáns) szoknyával v. esetleg szövetnadrággal szoktunk felvenni!
20/f
de nem pont így néz ki:DDnem ennyire elegáns csak arrol nem találtam képet.am new yorker-es
szövetnadrágot meg sose veszek fel az biztos:D
persze! csak ne tornacipővel .... nekem szegecses van, én akkor csizmával hordtam, vagy mostanra jobb időbe balerina cipővel :) meg persze picit kivágotabb pólóval! ( nem cicivillantósra gondolok.. ) csak hogy legyen egy formája:)
17L
Hm. :) A kép és a leírás alapján elképzeltem, milyen lehet a tied! Biztosan nagyon szép. Én is ilyesmi blézerre vadászok, de még nem találtam meg a nagy Ő-t. :D
Én simán felvenném suliba. Egy normálisabb farmernacival, csini felsővel, magassarkúval vagy balerinával. Szerintem tök jó lenne!
jó de sztem suliba szétszedik...ha vigyázol rá akk elmegy
androi4ever
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!