Ti fölvennétek ezt a nadrágot suliba?
2012. ápr. 9. 18:31
1/11 anonim válasza:
én nem venném fel sehova se mert nem tetszik...de sztem suliba is hordhatod nyugodtan,elég feltünő
am L/18
2/11 anonim válasza:
Sehova se venném fel,mert nem tetszik,de ha neked tetszik akkor mehet suliba is.Van egy csaj nálunk akinek pontosan ilyenje van és suliba is hordja.
3/11 anonim válasza:
Nagyon jó, és persze, felvenném suliba, miért ne lehetne? :)
5/11 anonim válasza:
Juj, ilyen gatyát szeretnék ezer éve! Felvenném suliba is. Hol lehet venni?(: 16l
6/11 anonim válasza:
Bocsi, most látom, hogy New Yorkerben.
7/11 anonim válasza:
vaaa, ez nagyon jo, en felvennem. ilyened van?
8/11 anonim válasza:
Én nem venném fel, mert nem a stílusom. :)
Nekem ez nagyon feltűnő lenne, én inkább a szolidan csajos, bohókás stílust kedvelem, amilyen önmagam is vagyok.
Viszont, ha illik hozzád, a személyiségedhez hord nyugodtan. Ha a suliba nem szólnak a feltűnő öltözködés miatt, akár oda is felveheted!
9/11 A kérdező kommentje:
nem nagyon szoktam feltűnő ruhákat hordani, mert nem szeretek a figyelem középpontjában lenni, viszont ezt a nadrágot imádom, csak nem merem fölvenni suliba, eddig csak akkor hordtam ha idegen városban voltunk vagy otthon
am 15L
2012. ápr. 9. 23:36
10/11 anonim válasza:
Én felvenném,nekem nagyon tetszik*-* 12/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!