Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Ezekről a ruhákról mit gondolt...

Ezekről a ruhákról mit gondoltok? Hétköznapi viseletként elfogadható?

Figyelt kérdés

Nem boltbamenést értek alatta hanem pl munkába ilyet felvenni, mondjuk egy blézerrel vagy kiskabáttal, övvel, vagy épp egyetemre felvenni, vagy hivatalos helyre.

[link]

2012. ápr. 9. 20:08
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
A többség koktélruha, én olyat nem vennék fel munkába. Viszont van egy két nyári ruha amit szerintem simán felvehetsz.
2012. ápr. 9. 20:17
 2/6 anonim ***** válasza:
szerintem is. pl van egy kék ruci , mai pántos . szerintem az még laza , nyárias . ha meg van hozzá az alakod, akkor biztosan jól állna :)) ...a többi meg ink. koktélruha. bár azok közül is vannak nagyon csinik ;D
2012. ápr. 9. 20:58
 3/6 A kérdező kommentje:
Nekem pl. a fehér, meg az első sorban a 2. tetszik. Felvenném szívesen egyetemre, kiegészítőkkel, meg kis felsővel, csak nemtudom mennyire néznének hülyének. :D Alakom van hozzá, azt szeretném h ne közönségesen hasson a ruha hanem inkább elegánsan.
2012. ápr. 9. 21:06
 4/6 A kérdező kommentje:
Pl. 3 sor utolsó is tetszik (a fekete)
2012. ápr. 9. 21:06
 5/6 anonim ***** válasza:

Nyugodtan vedd fel bármelyiket, nagyon jól néznek ki, biztosan csini leszel bármelyikben! :-)

Az egyetemen pedig már senki sem szól le senkit az öltözködése miatt. Ez már nem középsuli, szóval efelől nyugodt lehetsz!

20/f

2012. ápr. 9. 22:55
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat :) Igazából még csak ezen az oldalon nézegettem őket, meglátogatom majd vmelyik Tally üzletet és próbálgatok :)
2012. ápr. 9. 22:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!