Ezekről a ruhákról mit gondoltok? Hétköznapi viseletként elfogadható?
Figyelt kérdés
Nem boltbamenést értek alatta hanem pl munkába ilyet felvenni, mondjuk egy blézerrel vagy kiskabáttal, övvel, vagy épp egyetemre felvenni, vagy hivatalos helyre.
2012. ápr. 9. 20:08
1/6 anonim válasza:
A többség koktélruha, én olyat nem vennék fel munkába. Viszont van egy két nyári ruha amit szerintem simán felvehetsz.
2/6 anonim válasza:
szerintem is. pl van egy kék ruci , mai pántos . szerintem az még laza , nyárias . ha meg van hozzá az alakod, akkor biztosan jól állna :)) ...a többi meg ink. koktélruha. bár azok közül is vannak nagyon csinik ;D
3/6 A kérdező kommentje:
Nekem pl. a fehér, meg az első sorban a 2. tetszik. Felvenném szívesen egyetemre, kiegészítőkkel, meg kis felsővel, csak nemtudom mennyire néznének hülyének. :D Alakom van hozzá, azt szeretném h ne közönségesen hasson a ruha hanem inkább elegánsan.
2012. ápr. 9. 21:06
4/6 A kérdező kommentje:
Pl. 3 sor utolsó is tetszik (a fekete)
2012. ápr. 9. 21:06
5/6 anonim válasza:
Nyugodtan vedd fel bármelyiket, nagyon jól néznek ki, biztosan csini leszel bármelyikben! :-)
Az egyetemen pedig már senki sem szól le senkit az öltözködése miatt. Ez már nem középsuli, szóval efelől nyugodt lehetsz!
20/f
6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat :) Igazából még csak ezen az oldalon nézegettem őket, meglátogatom majd vmelyik Tally üzletet és próbálgatok :)
2012. ápr. 9. 22:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!