Szerinted ez elfogadható?
Lány vagyok.160 cm és 43 kg.Szerinted sovány vagyok?
Szeretnék hizni,már régóta próbálkozom,de nem sikerül.Annyira soványnak érzem magam.Teltebb lányokkal vagyok körülvéve,igy nagyon nem tetszem magamnak.Úgy érzem,hogy ez nem megfelelő súly a magasságomhoz képest.
18 éves lány létemre én is 48 vagyok 163 centivel...nem sok az eltérés kettonk kozt!
Te addig orulj amíg csinos vagy;)
163cm
46kg
Én sem szeretem, de ha rágörcsölök nem tudok hízni...mostanában sikerült valahogy feltornáznom 49-re, viszont degeszre ettem magam folyton fájt a hasam tőle, szerintem egyszerűen csak ilyen az alkatom + amikor meg másnap úgy ettem ahogy jól esik és elégnek éreztem rögtön vissza is fogytam...ennyit ért az a több hetes hízás-falás nálam..de lehet mindennek az oka a pajzsmirigy túlműködése is. Érdemes orvoshoz egyszer elmenni ezzel.
Mindemellett csak azt tudom ajánlani, hogy naponta 3 étkezés (+ egy kis tízórai és uzsonna), minimum 1 meleg legyen közülük, este többet enni, és mindennap folytatni így, csak ezt tudom tanácsolni, ha nagyon hízni szeretnél. Vagy ez vagy, fogadd el magad :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!