Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Milyen egy punk csaj? Hogy...

Milyen egy punk csaj? Hogy nézzek ki úgy, mint egy punk? 16/L

Figyelt kérdés
2009. jún. 17. 17:44
 1/8 anonim ***** válasza:
96%
Miért akarsz úgy kinézni mint egy punk, ha semmi közöd az egész stílushoz?
2009. jún. 17. 17:49
 2/8 A kérdező kommentje:
Lesz egy buli, amit egy haverom szervez, és mondta, hogy ez punk buli lesz, csak punk zene, csak punk öltözék, minden csak punk. Ezért kérdeztem.
2009. jún. 17. 17:50
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

a punk-ság nem csak a kinézetről szól, ez nem divat, először gondolkodj el ezen.

amúgy kb: [link]

2009. jún. 17. 17:51
 4/8 A kérdező kommentje:
:D:D Én biztos nem leszek ilyen, mert nagyon messze állok az ilyenektől. Mondjuk a punk zenék közül van pár, ami tetszik, de amúgy a stílus nem. Csak egy buli erejéig fogok így kinézni.:D
2009. jún. 17. 17:53
 5/8 anonim ***** válasza:
86%
Biztos, hogy egy buli erejéig érdemes úgy tenni, mintha punk lennél? Csak a buli kedvéért szerintem ne járasd le magad: az igazi punkok ki fognak nézni maguk közül, és nem éreznéd jól magad.
2009. jún. 17. 18:17
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Én évekig punkok közt voltam (jómagam is közéjük tartoztam), és amit nem értéelnek, az az, ha valaki megpróbál punknak látszani, és úgy öltözködik, miközben semmi köze hozzá.. Nem fog senki beszólni, ha nem nézel ki úgy, mint ők (a normálisabb társaságokban). Azért már beszólnak, ha "pózerkedsz". Szerintem egy farmer (ha nagyon be akarsz illeni, akkor kiszaggathatod), valami szegecses öv (nem túlzásba vinni), egy zenekaros vagy sima póló, és ha nincs bakancsod akkor tornacipő, vagy deszkáscipő, de bármi jó, csak úgy alakítsd magad, hogy az TE legyél, és ne higgyék azt, hogy egy újabb idióta vagy, aki pózerkedik, és semmi köze az egészhez, és csak teszi a nagy punkot. Tapasztalatból mondom, ismerem ezt a hozzáállást :)
2009. jún. 17. 20:03
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem vagy punk ne öltözz úgy, ha meghívtak a buliba menj el, de ne csinálj hülyét magadból. Öltözz úgy ahogy máskor is tennéd, esetleg akassz magadra néhány kitűzőt, meg egy zenekaros póló és kész. De nem farsangra készülsz szóval maradj önmagad különben kiröhögnek csak.
2009. jún. 17. 20:38
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem is úgy menj, ahogy amúgy is öltözködni szoktál. Én rocker vagyok, és tudom magamról, hogy barmira idegsítő, mikor valaki rockernek akar látszani, aztán rájössz, hogy köze nincs az egészhez. Ha ki fognak nézni, csak azért mert nem olyan ruhában vagy mint ők, az az ő "szegénységi bizonyítványuk". Én sem utálok valakit csak azért mert nem rocker. (Mondjuk az már más kérdés, hogy a plázacicáktól hideglelést kapok, de az se a ruhjájuktól van, hanem nem bírom mikor nekiállnak kényeskedni.)
2009. jún. 19. 17:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!