A háromnapos fülbevalómat (három napja lett lőve) a húgom meg húzta, és elkazdett vérezni mit tegyek? Semmiféleképpen nem szeretném ki venni!
Figyelt kérdés
2012. ápr. 8. 17:39
1/6 anonim válasza:
Pedig szerintem pár napra ki kéne venned a füledből, hogy egy kicsit begyógyulhasson aztán vissza teheted. Már én is jártam így :/
2/6 anonim válasza:
Semmit, fertőtlenítsd és hagyjad.
Ha kiveszed pár napra, ahogy előttem írta valaki, akkor lövetheted is újra, mert be is nő a lyuk.
3/6 anonim válasza:
tényleg ne ved ki, benő a lyuk! egy kis fertőtlenítés után hagyhatod. de figyelj arra, hogy rendszeresen forgasd.
4/6 A kérdező kommentje:
Kössz a válaszokat ! :) (:
hogyha kiveszem és újra kell lövetni akkor a hugom ki fizeti mer ha nem letép az őő fülét iss! :@
2012. ápr. 8. 18:00
5/6 anonim válasza:
tényleg benő pár nap alatt.vedd ki,fertőtlenítsd a fülbevalót és a lukadat(de a füleden:),aztán dobhatod is vissza a füledbe.
6/6 A kérdező kommentje:
Értem és kösszi a választ/válaszaitokat amm 13-éves Fiú vagyok és anyuval már meg csináltuk amyugy meg ki vettem kb.: 15-percre amíg megfürödtem és benőtt a hátulja! dde már
le fertőtlenítettem és vissza is raktam/raktuk!!!
(Mostmár a kérdés tárgytalan)!
2012. ápr. 8. 18:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!