Ő punk? (részletek lent)
Figyelt kérdés
van egy csaj akiről nem tudom eldönteni hogy punk e, mert úgy öltözik, meg az életérzés minden megvan, csak a haja nem olyan, a haja hosszú lila. ettől ő még punk? vagy ezt minek hívják?2009. jún. 17. 09:33
1/6 anonim válasza:
Nem attól lesz valaki punk, hogy feltétlenül tarajos a haja. Mi ezt honnan tudnánk megmondani, hogy punk-e? Igen, lehet az. Kérdezd meg tőle.
2/6 anonim válasza:
Nekem festett fekete, hátközépig érő egyenes hajam van. Mégis punkot hallgatok, punk koncertekre járok stb.
3/6 anonim válasza:
Lehet még vagy 4 féle stílus képviselője a punkon kívül.
Kérdezd meg tőle ő minek vallja magát.
"Amúgy te milyen stílusúnak vallod magad?" Aztán ha válaszolt mondhatod, hogy jól áll. Vagy az jó, szeretem a xy-okat. amit mondott.
4/6 anonim válasza:
elég régi a kérdés, de nem tom megállni: nekem is hosszú lila hajam van, viszont az öltözködésem egyáltalán nem punkos, még is mindig "lepunkoznak".... o.O
5/6 anonim válasza:
Divatpunker röviden. ha fogalma sincs az egészről hogy mi is egyáltalán az a punk, és ugy öltözködik meg stb.. akkor az simán pózer:DDD
Én punkernak tartom magam, és nem attól vagyok az mert tarajban van a hajam meghogy ugy öltözködöm :)
6/6 anonim válasza:
Nem kötelező hogy minden punknak taréja legyen. Sőt szerintem lányoknak nem is kéne. neem is sincs oylan hajam és nem is kéne nem túl nőies.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!