Árkádban van 70E-s melltartó? Melyik üzletben? Vagy ha nincs akkor hol lehet kapni ott a környéken?
Figyelt kérdés
2012. ápr. 4. 14:51
2/11 A kérdező kommentje:
Nekem kell. Tudsz segíteni??
2012. ápr. 4. 15:11
3/11 anonim válasza:
Első válaszolónak: Mit vagy úgy oda? Megsúgom, hogy G-s kosárméret is létezik!! Az E-s nem olyan nagyon nagy.
4/11 anonim válasza:
Nem a kosárméreten akadtam fenn, hanem a kosár - mell(alatti)bőség kombón. Ne mondjátok, hogy ez gyakori!
Egy 90E-ben semmi különleges nem lenne, ahogy egy 70B-ben sem...
Kérdező, szívesen segítenék.... :)))
5/11 anonim válasza:
70E?? Olyan létezik. A 70 egy iszonyat vékony lányra utal az E pedig hatalmas mellekre, én nem is tudok ilyen embert elképzelni. Nem akarlak megsérteni, szerintem inkább újra kéne számolnod a kosárméretet.
6/11 A kérdező kommentje:
És a kérdésemre a választ tudja valaki?
Második, neked milyen van ha nem nagy az E akkor cserélhetünk is:)
2012. ápr. 4. 15:43
7/11 anonim válasza:
A kérdező valószínűleg egy valódi, 2 lábon járó Barbie. :)))
8/11 A kérdező kommentje:
Na de most minden viccet félre téve, komolyan! :)
Lehet kapni ilyen méretű melltartót az Árkádban? Mert tényleg ilyenre van szükségem!
És messziről megyek fel Pestre, nem szeretném húzni az időt!
Köszi!:)
2012. ápr. 4. 15:54
9/11 anonim válasza:
Nekem semmilyen sincs, mert fiú vagyok! :-)
(második)
10/11 anonim válasza:
Ha érdekel, küldök privit. Reklámozni itt nem akarok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!