Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Kicserélik a Deicmann-ban a...

Kicserélik a Deicmann-ban a velúr csizmát?

Figyelt kérdés
Vettem decemberben egy velúr csizmát. Nem használtam valami sokszor, de az elején le van kopva a velúr és a hátulján is van egy kisebb szakadás. Van rá esély, hogy levásárolhatom? Mivel nagyon szeretnék egy tavaszi cipőt. Eléggé tartok tőle, hogy majd elküldenek. Még azt sem tudom mit mondjak miért vittem vissza, vagy hogy kell ezt. Tapasztalatok?? Mit mondjak?
2012. ápr. 3. 21:27
 1/9 anonim ***** válasza:

Ne aggódj! Ha megvan a blokk és ha még garancia van rá, akkor igenis van hozzá jogod!

De amúgy mi az, hogy levásárolhatod? Kérd vissza a pénzed! Ezt a levásárlós dolgot csak felajánlja, mert nyílván ezt kell tenniük, de ez egyébként szembe megy a fogyasztói jogokkal.

2012. ápr. 3. 22:15
 2/9 A kérdező kommentje:
Értem, de mindenképpen szeretnék egy új cipőt, azért szeretném levásárolni. Ha kapok cipőt, ugye arra is lesz garancia?
2012. ápr. 3. 23:11
 3/9 anonim ***** válasza:

Szia!

Először is a cipőkre nincs garancia, csak jótállás amelynek az időtartama a Deichmann esetében 6 hónap. Ha megvan a blokk és még nem telt le a 6 hónap, akkor vissza kell, hogy vegyék. Abban az esetben, ha genyóskodni kezdenének, említsd meg, hogy ebben az esetben a fogyasztóvédelemhez fogsz fordulni. :)

2012. ápr. 4. 09:23
 4/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a tippet. Akkor az a lényeg, hogy mindenképpen kicserélik :D
2012. ápr. 4. 10:21
 5/9 A kérdező kommentje:
Oké, levásárolhattam :D Minden renden volt!
2012. ápr. 10. 10:43
 6/9 anonim ***** válasza:
Na, akkor minden rendben! :) Mi lett az új szezeményed?
2012. ápr. 10. 11:10
 7/9 A kérdező kommentje:

[link]

[link]

Mindenkettő 3000 volt, a csizma meg 7 ezért még adtak egy 1000 ft-os vásárlási utalványt amit bármikor levásárolhatok! :D

2012. ápr. 11. 10:51
 8/9 anonim ***** válasza:
Én is vettem úgyan ilyet, csak én kékben és virágmintásban :)
2012. ápr. 11. 18:22
 9/9 A kérdező kommentje:
Abból sajnos az én méretemben nem volt =(
2012. ápr. 13. 15:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!