Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Hogy képesek egyesek cicanadrá...

Hogy képesek egyesek cicanadrágot rövid pólóval hordani?

Figyelt kérdés
Látok néha csajokat cicanadrágban rövid haspólóval. Első ránézésre mindig az jut eszembe, hogy elfelejtettek szoknyát/nadrágot húzni és csak félig öltöztek fel. Arról nem is beszélve, hogy elől a lábuk közénél bebuggyosodik, és iszonyat idiótán néz ki. Múltkor láttam egy csajt, akin testszínű cicanadrág volt rövid pólóval, messziről először azt hittem, alul nincs is rajta semmi...
2012. márc. 31. 18:51
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Egyenesen gusztustalan az olyan.... Egyik osztálytársnőm is pont ugyanígy öltözködik: Rövid póló cipzáros pulcsi leopárd mintás cicanadrág, tornacipővel.Ráadásul comban elég erős. Megszóltam a múltkor hogy hogy néz ki még én voltam leoltva hogy miért nagyon csinos. :D
2012. ápr. 5. 19:43
 12/14 anonim ***** válasza:
pont ma láttam egy csajt 10/10-es alakkal igen jó segge volt és így öltözött fel hát neki jól állt ,senki nem nézte le :) és nem is gagyi leggings volt!
2012. ápr. 5. 20:41
 13/14 anonim ***** válasza:
94%
hát persze hogy nem nézte le senki , de azért mindenki lenézett .p aww jea
2012. ápr. 5. 21:04
 14/14 anonim ***** válasza:

Fiú vagyok, és persze hetero :)

Lehet, hogy a férfiakat izgatja, de engem nem. Egyszerűen undorítónak tartom, még akkor is, ha vékony csaj viseli azt. Engem ez inkább téli harisnyára emlékeztet! Én is ilyesmit viseltem a nadrágom alatt, amikor a bátyámmal síelni mentünk.

Azt sem tartom helyesnek, ha télen viselnek ilyet, mert felfázhatnak. Még a kislányok is ezt viselik, sajnos.

2016. márc. 21. 08:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!