Felhúznátok? Rövid farmernadrágot hosszú szárú sportcipővel?
Figyelt kérdés
2012. márc. 22. 20:28
1/10 anonim válasza:
Attól függ, milyen sportcipőről van szó...
2/10 A kérdező kommentje:
2012. márc. 22. 22:10
4/10 anonim válasza:
Nekem nyáron az alapdarab mini rövidnaci magas szárú tornacipővel. Ha jól érzed benne magad, akkor vedd fel nyugodtan és tudod akinek nem tetszik....... :-)
5/10 anonim válasza:
hát te tudod, nekem nem jön be egyántalán rövidnacihoz vegyél fel magassarkút vagy valami sexy szandált..
milyen magas vagy? azért kérdem mert ha alacsony vagy akkor mégjobban összenyom ez a kollekció.. én 165 cm vagyok ezért minden cipőmnek kell hogy legyen sarka pl.
6/10 A kérdező kommentje:
171cm
2012. márc. 23. 12:09
7/10 anonim válasza:
akkor oks szerintem,irigyellek hogy viselhetsz lapossarkút:)
8/10 anonim válasza:
Ez teljesen jó, ez nálam is alap...tornacipő és rövidnaci..legjobb :)
9/10 A kérdező kommentje:
köszi
2012. márc. 23. 14:56
10/10 anonim válasza:
Semmi gond az összepárosítással, feltéve ha elég hosszúak a lábaid, ilyen magassággal biztosan, és vékonyak is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!