Kinéznétek azt aki márkás ruhákat hord?
Figyelt kérdés
Kinéznétek valakit csak azért mert márkás ruhákat hord pl Fred Perry, Boss, Hilfiger, S.Oliver, G-Star. Sajnos a környezetemben nagyon sok ilyet tapasztalok.2012. márc. 29. 14:05
1/5 anonim válasza:
Ami negatív reakció az mnd irigységből fakad.... Mert a legtöbben nem engedhetik meg maguknak a drága holmikat csak a turit meg a kínait.
Amiket te mondtál, nekem is drága, de szeretem a Magenta, Amnesia, Mayo, La Pierre, Zara stb cuccokat, de már így is kaptam, hogy de jól megy nekem, meg nem vagyok normális, hogy ennyit adok egy- egy ruhadarabért...
Akiktől ezt kapom, azok a kínaiba járnak azt se gyakran...
26L
2/5 anonim válasza:
Az lenne a legjobb ha azt se néznétek ki aki "Kínaiba jr, oda se gyakran"! Elég baj neki, hogy még azt se nagyon engedheti meg magának, vagy épp nem ruhára akarja elszórni a pénzét, hanem, kocsit házat venne hitel nélkül....szóval leszarom kin milyen márkás ruha van, sőt lehet rajta bármilyen ruha ha alatta rohad...ezen se a "gagyi kínai" (ahogy ti márkás ruhába járók mondjátok) se a márkás nem segít! Max. ti ezzel kompenzáltok...
3/5 anonim válasza:
Aki megteheti had öltözködjön márkás cuccokba..Bár én is megtehetném..De nekem sajna marad a "gagyi kínai"
4/5 A kérdező kommentje:
Kedves 14:31! Tudom hogy nem mindenki engedheti meg magának. Néhány márkás cuccom van azt is külföldi rokonoktól kaptam ajándékba, néhányat vettem. Kínaiból is fel lehet öltözni igényesen, ugyan úgy ahogy márkás ruhákból ís igénytelenül. Ha viszont csak nézzük, van egy Boss farmerom aminek semmi baja nem lett 3,5 év alatt, nagyon minimálisan megkopott a térdénél és annyi. Ez volt 24e forint. Egy kínai farmer kb 6 hónapot bírt nálam és átlag 5-6 ezer forintba került. Ha azt nézed akkor 3,5 évnyi nadrág 35e forint. Jó, persze elég sarkított példa de remélem azért érthető :)
2012. márc. 29. 14:57
5/5 anonim válasza:
én nem a márkajelet keresgélem, hanem a stílus. és el nem tudjátok képzelni hány olyannal találkoztam, akik megtehették volna, hogy jól öltözzenek fel, de nem tették.
szerencsére nekem van több lehetőségem a kínain kívül is, de volt már, hogy ott tetszett meg egy darab és megvettem. senkinek fel se tűnt, hogy eltér a többitől.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!