Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Létezik, hogy az A kosarú...

Létezik, hogy az A kosarú melltartó sem jó nekem?

Figyelt kérdés

A mérettáblázat szerint kb így van.. De vmi akkor nem jó. [link]

75 a mell alatti méretem, és 84 cm a mellbőségem. De nem érzem kicsinek.. Az A-s csak a nagyon kicsi mellűeknek van, nem? Az enyém szép kerek és megmarkolható..

2009. jún. 15. 12:13
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Az a tuti, ha nem mérettáblázatokban böngészel, hanem minél többfajta melltartót felpróbálsz és így meg tudod melyik a neked megfelelő.

Ezt jegyezd meg, ne a mérettáblázatot, mert abban túl sok az általánosítás, mivel a felmérések során nem mindig kerülnek be a "nem átlagos" de szép formájú hölgyek.

2009. jún. 15. 12:24
 2/4 anonim ***** válasza:

Valószínű 75/B a méreted. Az enyém is 84es, és 75/B-z hordok...de próbálj fel többet is, több méretet, több fazont. A push-up-ból általában eggyel nagyobb kell, de nem mindenhol.

Nézd meg a Tezenisben, ott más a méretezés, 1es, 2es...sztem ezek közül vmelyik lesz jó neked.

2009. jún. 17. 15:41
 3/4 A kérdező kommentje:
Igen, amúgy 75B-st hordok, csak ez a méretezés megzavart..Végülis ez jó is, csak valószínűleg lenne még ideálisabb is számomra. Majd körülnézek, köszi!
2009. jún. 18. 12:28
 4/4 anonim válasza:
táblázat?????? a divat már rég az, hogy fel kell próbállni anyukám
2010. nov. 1. 19:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!