Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Szerinted melyik nadrágot...

Szerinted melyik nadrágot válasszam?

Figyelt kérdés

Husvéti ajándékként egy nadrágot fogok kapni ajándékba, és mivel most divat, és egyben nagyon tetszenek a szines farmer csőnadrágok nem tudom hogy milyen szinűbe válasszak!Képek:

Kék: [link]

piros: [link]

zöld: [link]

bordó: [link]

drapp: [link]

barna: [link] a nadrágot olyan szinűben nézd mit amilyen a bal fölső sarokban évő nadrág(nem találtam pont ilyenről nadrágot)

legjobban mégis a piros/bordó, drapp és a barna tetszik e nem tudom eldönteni. :SS

szerintetek? 17/L

2012. márc. 28. 22:01
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
ha illik a ruhatáradhoz, akkor inkább a bordó. írtad, hogy most divatos színes nadrágok közül választanál, és szerintem a drapp és a barna annyira nem színes darabok.. :)
2012. márc. 29. 19:33
 12/24 anonim ***** válasza:
Az a babakék nagyon szép , azt venném meg. Vagy lazacot vagy sötétebb korallt... semmiképp nem barnás vagy drapposat. Egyik se túl menő se szép....
2012. márc. 29. 21:07
 13/24 A kérdező kommentje:

Hát köszönöm a válaszokat!! Még most sem tudom 100%osra hogy melyiket vegyem, de talán akkor a bordó lesz, de tényleg azért, mert olyan szines :))ez tetszett meg benne főleg :)

Amugy nincs egy darab barna/drapp nadrágom se, csak sima farmer szinű farmerjaim vannak :// ezért nem árt a változás!

2012. márc. 29. 22:06
 14/24 anonim ***** válasza:
Múltkor a lakatos Márk mondta hogy a bordó szín meg a piros szélesítí a lábat optikailag! felpróbáltam a nacit,nincs vastag combom 27es nadrágot hordok de tényleg vastagabbnak tűntem benne :S Ezért ajánlottam a drappot mert az örökzöld darab sosem fog kimenni a divatból mint ezek a színes nadrágok:)
2012. márc. 29. 22:11
 15/24 anonim ***** válasza:
hú elég félreérthetően írtam le :D Lakatos Márk a tv-ben mondta ezt, és én utána az üzletben kipróbáltam és igaza lett:) Bocsi :D
2012. márc. 29. 22:12
 16/24 A kérdező kommentje:

Az nem lenne gond, inkább jó ha szélesitené a lábam, mivel elég vékony vagyok :SSSSSS

de még mindig nemtudom melyiket válasszam, és ma este kell megvennem!!

Monjuk nincs olyan sok piros/bordó bluzom, csak 2. Barnásabb viszont már van több. AMugy ha barna a bőrdzsekim és van barna bokacsizmám akkor a barna nadrágot vegyem meg?? De végülis van fekete bőrdzsekim és fekete patikám is....ezért ilyen nehéz dönteni, 2t nem birok venni sajnos, igy is ritkán van hogy vehetek magamnak egy nadrágot! :S

2012. márc. 30. 11:26
 17/24 anonim ***** válasza:
jaj, nem is kell piros felső :D nehogy a piros felsőt fel merd venni a piros nadrággal :D
2012. márc. 30. 12:03
 18/24 anonim ***** válasza:
Én most zöldet vettem :D én azt vennék a helyedbe.
2012. márc. 31. 13:01
 19/24 A kérdező kommentje:
a bordó és drapp nadrágokra jött a legtöbb szavazat, de még mindig nemtudooom :SSS és mostmár 100% h ma fogom megvenni...még tanácsokat kérnék..nálam nagy gond egy nadrág vásárlás ahogy láthatjátok. :DD
2012. márc. 31. 13:10
 20/24 anonim ***** válasza:

Én nem szeretem a színes nadrágokat.

Ezért én a drappot választanám:) (esetleg barna)

16L

2012. márc. 31. 13:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!