Hol lehet olcsón bizsukat venni?
kínai boltokban vannak
Vagy ha van hozzá kézügyességed és kedved, csinálhatsz magadnak is :) én csüngős svarowski-fülbevalókat csináltam magamnak(többek között), az egy pár anyagköltsége volt kb 500Ft, az elkészítése bő fél óra.
01:39
Nem tudok neked privátot írni... hol szerezted be ezeket a hozzávalókat és pontosan mi kell a fülbevalókhoz?
Én is csinálgatnék akkor magamnak, szeretem az egyedi dolgokat :)
Kérdezőnek: ha van kedved teszvesz-en vagy vaterán is találhatsz sokszor nagyon olcsó és mégis szép, egyedi ékszereket.
Nem bp-i vagyok, de nálunk is van sok kínai üzlet, ahol pár száz forintért vannak szép igényes ékszerek.
www.bizsuuno.hu - ezek valóban nagyon olcsók, de annyira nem szépek
www.bizsuk.com - itt már nagyobb a választék és szebbek is a bizsuk
ha pár barátnőddel összeültök és együtt rendeltek, a postaköltséget elosztva elég sokat tudtok spórolni! Én elég sok ilyen bizsut láttam üzletekben, és úgy vettem észre, hogy jóval drágábbak az üzletekben...
Szia Lucia Monde üzletekben nagyon jó bizsukat lehet kapni ilyen üzletek vannak Pesten a Westend-ben a Pólus-ban.
Regina
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!