Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Milyen nyári ruci most a divat?

Milyen nyári ruci most a divat?

Figyelt kérdés
már vagy 4 éve nem volt nyári ruhám már hiányzik szeretnék most valami trendit divatosat milyen a meno most???vegyétek figyelembe h 14 vok ja és léci ha tudtok linkelljetek ....estleg ti milyet vennétek ?
2009. jún. 14. 21:16
 1/7 anonim ***** válasza:

hogy én milyet vennék az szerintem nem segítene mert ált. semmiben nem követem a mainstream divatot, de hogy milyen most a divat...nos pl. a lila az fix. meg a virágminták, a flitterek, a farmer az ugyebár örök divat, stb.

[url] [link]

[url] [link]

[url] [link]

2009. jún. 15. 03:03
 2/7 anonim ***** válasza:

nagyon divatos lett a mini helyett a maxi ruha, egyre több boltban kezdik árusítani. Jó még a rövidebb, tunikaszerű fazon is. És akár maxi akár nem a bohém színek a divatosak, és a fölül húzottabbak.

Pl.: [link]

2009. jún. 15. 13:06
 3/7 anonim válasza:
50%

Én 13éves vagyok nekem bejönnek az egyberészes szoknás spagetti pántos színes rucik vagy farmer short egy flitteres toppal színekben pedig lila narancssárga esetleg világoskék.

Regina

2009. jún. 15. 15:02
 4/7 A kérdező kommentje:
koszi szépen mindenkinek akkor majd korulnézek ..inkább mini rucit szeretném amugy se szeretem a hosszú szoknyát ELso:koszi az oldalt itt sok szép van:)
2009. jún. 15. 20:19
 5/7 A kérdező kommentje:
-m +k
2009. jún. 15. 20:19
 6/7 anonim ***** válasza:

Divatszínek: élénk kék, sárga.

Ruhadarabok közül pedig a mélyülepű nacik..

ennyit tudok csak..:S

2009. jún. 16. 16:06
 7/7 A kérdező kommentje:
aha ma vettem ilyen mini rucit fehér fekete virágokkal felul osszehuzott pánt nélkuli és a mell alatti résznél van egy szalag és kozépen egy masli .....szerintetek jot vettem??
2009. jún. 20. 20:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!